Μαρινάκης:«Καλύτεροι του χρόνου»

Μαρινάκης:«Καλύτεροι του χρόνου»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης:«Καλύτεροι του χρόνου»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε... δίκιο στις αντιδράσεις του κόσμου και υποσχέθηκε πως του χρόνου ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος με στόχο πορεία στην Ευρώπη. Που ήθελε να αφιερώσει τη νίκη, ποιο μήνυμα πρέπει να πάρουν οι παίκτες!

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τον κόσμο μας. Στην Ισπανία χάσαμε 3-0 με άσχημη εφάνιση , αλλα και πολύ κακή διαιτησία. Ο Ολυμπιακός ακόμα και με κακή διαιτησία πρέπει να κερδίζει», ήταν το αρχικό σχόλιο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στάθηκε στις αντιδράσεις του κόσμου, στην ως τώρα πορεία του στην ομάδα, αλλά και στο μέλλον λέγοντας πως «είναι συγκινητικό να βλέπεις γεμάτο το Καραϊσκάκη, στήριξε την ομάδα, έχει δίκιο που ονειρεύεται καλύτερο τον Ολυμπιακό, όμως πρώτος απ' όλους τον θέλω εγώ! Εχουμε δώσει χρήματα και χρόνο αυτά τα 2,5 χρόνια, από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, αλλάξαμε επίπεδο, κερδίσαμε πρωτάθλημα, νταμπλ και πέρσι κάναμε καλή πορεία».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε και στο μήνυμα που πρέπει να λάβουν οι παίκτες του με την τοποθέτηση: «Σήμερα το να βλέπεις μια ομάδα να προκρίνεται με το 1/3 του δικού μας μπάτζετ και με αυτή την απογοητευτική μας εμφάνιση είναι λυπηρό. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει, και περισσότερο τους παίκτες. Ήρθε ένας νέος τεχνικός, έχει χρόνο για αλλαγές, θα τον στηρίξουμε και θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών στάθηκε στους στόχους της ομάδας, ενώ μίλησε και για την αφιέρωση που ήθελε να κάνει. «Στόχος μας το νταμπλ, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Εδώ είμαστε, δεν κρυβόμαστε, θα ενισχυθούμε και θα είμαστε καλύτεροι του χρόνου. Στόχος μας το πρωτάθλημα και η καλή πορεία στην Ευρώπη» και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον κόσμο, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη ή μια καλή εμφάνιση στους οπαδούς που με πούλμαν πήγαν Βαλένθια, Ξάνθη και επέστρεψαν τη Δευτέρα. Λυπάμαι πολύ, υπάρχει επόμενη μέρα, ούτε κρυβόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε, ο Ολυμπιακός θα είναι νικητής».

Αναλυτικά όλη η δήλωσή του: « Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, πιο πολύ για τον κόσμο μας. Χάσαμε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, μετά από μία άσχημη εμφάνιση αλλά και μία πάρα πολύ κακή διαιτησία στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά δεν έχει σημασία γιατί ο Ολυμπιακός δεν περιμένει να έχει καλή διαιτησία, πρέπει και με κακή διαιτησία να κερδίζει.

Τέλος πάντων στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε 3-0 όπως όλοι ξέρετε και σήμερα ήταν συγκινητικό ότι το «Καραϊσκάκη» γέμισε, ο κόσμος ήρθε να στηρίξει αυτή την ομάδα κι έχει δίκιο ότι ονειρεύεται διαφορετικά τον Ολυμπιακό και πρώτος από όλους διαφορετικά τον Ολυμπιακό τον ονειρεύομαι εγώ, που 2,5 χρόνια έχουμε δώσει και χρήματα και χρόνο και τη ζωή μας για τον Ολυμπιακό και οπωσδήποτε από την μέρα που τον αναλάβαμε έχει αλλάξει επίπεδο.

Κερδίσαμε αμέσως το πρωτάθλημα, την επόμενη χρονιά κερδίσαμε το νταμπλ κι είχαμε και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και να βλέπει σήμερα τον Ολυμπιακό να κάνει μία τέτοια εμφάνιση, απέναντι σε μία ομάδα που έχει το 1/3 του μπάτζετ του Ολυμπιακού είναι λυπηρό και να παίζει χωρίς ψυχή.

Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους και πιο πολύ τους παίκτες μας. Από εκεί και πέρα πήραμε έναν καινούριο προπονητή, που πιστεύω ότι έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να κάνει τις διορθωτικές αλλαγές που χρειάζονται, θα τον στηρίξουμε, θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να πάμε ακόμα καλύτερα.

Από εκεί και πέρα ο στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν χάθηκε τίποτα, ούτε πρέπει να απογοητευόμαστε . Χρειάζεται ψυχραιμία. Εμείς είμαστε εδώ. Θα διορθώσουμε τα λάθη. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα ενισχυθούμε ακόμα παραπάνω και του χρόνου ο στόχος θα είναι πάλι το πρωτάθλημα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που ήρθε σήμερα να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας, καθώς επίσης είχα σκοπό σήμερα να αφιερώσω ή μία καλή εμφάνιση ή μία νίκη πρόκριση, σε αυτά τα παιδιά που την περασμένη Δευτέρα έφυγαν από τον Πειραιά με πούλμαν, με βαπόρια πήγαν στην Βαλένθια, είδαν την ομάδα μας να χάνει 3-0, μετά έφυγαν πάλι με πούλμαν πήγαν κατευθείαν στην Ξάνθη και γύρισαν να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας και γύρισαν την Δευτέρα πίσω.

Δηλαδή ήταν μία εβδομάδα, ταξίδευαν νύχτα μέρα για τρεις ώρες ποδόσφαιρο. Αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια και λυπάμαι πολύ που σήμερα απογοητευτήκαν. Αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει και η επόμενη μέρα. Είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα και θα κάνουμε αυτό που πρέπει.

Ούτε κρυβόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε. Ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής. Σας ευχαριστώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα