«Να αποφύγουμε τα λάθη»

Απόστολος Παγώνης
«Να αποφύγουμε τα λάθη»

bet365

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος χαρακτήρισε με δηλώσεις τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ο τεχνικός του Άρη μιλώντας στη Nova υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν θα πάνε στο Καραϊσκάκη με κατεβασμένα τα χέρια.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι στάθηκε στην απουσία του Αγκάνθο, ενώ ταυτόχρονα έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας, ότι στο τέλος ο Άρης θα τα καταφέρει.

-Με άλλη ψυχολογία ο Άρης, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού;
« Δεν είναι μόνο θέμα ψυχολογίας, αλλά και έλλειψης βαθμών, διότι καιγόμαστε για βαθμούς. Και έχουμε τώρα ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι, με την καλύτερη ομάδα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Για ν’ ανταποκριθούμε, λοιπόν, σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μη κάνουμε λάθη».

-Με τι προοπτική πηγαίνετε στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

« Εντάξει, δεν πας ποτέ με κατεβασμένα τα χέρια, όμως δεν θα πρέπει να κάνεις λάθη σ’ αυτό το παιχνίδι, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλό υλικό και μεγάλο ρόστερ παικτών».

-Δεν θα έχετε μαζί σας τον Αγκάνθο. Πως σκέφτεστε να αντιμετωπίσετε αυτή την απουσία;

« Πάντα κάποιος λείπει. Σ΄ όλα τα τελευταία παιχνίδια και ειδικά στο β’ γύρο, γιατί οι κάρτες μαζεύονται. Λείπει τώρα ένας σημαντικός παίκτης και θα προσπαθήσουμε με τους παίκτες που υπάρχουν να καλύψουμε αυτό το κενό».

-Στο δικό σας ρόστερ υπάρχουν παίκτες που γνωρίζουν τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Ο Τάτος, ο Ζαραδούκας, ο Διαμαντάκος..

« Αυτό δεν λέει τίποτα. Σημασία έχει τι κάνεις μέσα το παιχνίδι. Ούτως ή άλλως κι εμείς γνωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι οποίοι είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, με διαφορά θα έλεγα».

-Ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Να πιστεύει σ’ αυτή την ομάδα, όπως πιστεύω κι εγώ στους ποδοσφαιριστές και τελικά θα τα καταφέρουμε!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα