Χάνει ΠΑΟ ο Μονιάκης

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Χάνει ΠΑΟ ο Μονιάκης

bet365

Οριστικά εκτός μάχης για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τέθηκε ο Μονιάκης. Πρόβλημα στους προσαγωγούς έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη.

Άσχημα ήταν τα νέα για τον ΟΦΗ σχετικά με την υπόθεση του τραυματισμού του Μανώλη Μονιάκη, αφού όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Αυτό σημαίνει πως ο αμυντικός των Κρητικών δεν υπολογίζεται σίγουρα για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του κόντρα στον Ολυμπιακό για την επόμενη αγωνιστική.

Μάλιστα, το πρόβλημα υπήρχε πριν από το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, όμως ο Μονιάκης έκανε ένεση προκειμένου να μπορέσει να παίξει. Αυτό επιδείνωσε όμως την κατάστασή του και έτσι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός μάχης για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα