Φορτσάρει ο Φιγκερόα!

Φορτσάρει ο Φιγκερόα!

Νίκος Αθανασίου
Φορτσάρει ο Φιγκερόα!

bet365

Τα εργομετρικά του Λουτσιάνο Φιγκερόα ήταν ικανοποιητικά, θα ακολουθήσει την δική του προετοιμασία το επόμενο εικοασήμερο την ώρα που ο αστράγαλος του ανταποκρίνεται δίχως προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός στο... φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, έκανε την κίνηση του με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, θέλοντας να αλλάξει τις ισορροπίες και να ενισχυθεί σημαντικά στην γραμμή κρούσης. Ο ερχομός του, μάλιστα, ενθουσίασε τον κόσμο που είδε σε δύσκολες εποχές, να ντύνεται στα πράσινα ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαίο παρελθόν.

Τα αποτελέσματα του «τριφυλλιού», ωστόσο, και το... τρένο των πλέι-οφ που δείχνει να απομακρύνεται σε συνδυασμό με τον χρόνο που χρειάζεται για να είναι έτοιμος ο Αργεντινός επιθετικός, μειώνουν τα παιχνίδια που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα, ειδικά αν οι «πράσινοι» μείνουν εκτός πεντάδας.

Ο 31χρονος στράικερ, πάντως, ικανοποίησε το ιατρικό επιτελείο με τις τιμές των εργομετρικών του και ξεκινά άμεσα την δική του προετοιμασία. Για το επόμενο εικοσαήμερο θα φορτσάρει, ακολουθώντας πιο εντατικά ασκήσεις με μπάλα και πρόγραμμα για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει να αγωνιστεί περίπου τέσσερις μήνες αν και τον... σώνουν οι ατομικές προπονήσεις που έκανε όλο αυτό το διάστημα.

Το σημαντικότερο όλων, είναι το γεγονός πως ο αστράγαλος του ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής δίχως κάποιο πρόβλημα και όλα δείχνουν πως ο Φιγκερόα σε περίπου ένα μήνα μετά τον ερχομό του στην Αθήνα, θα τεθεί στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου για να δώσει λύσεις στο τελείωμα των φάσεων. Το θέμα είναι, βέβαια, να υπάρχουν ελπίδες για τον Παναθηναϊκό, ώστε να προλάβει την είσοδο του στα πλέι-οφ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα