Η Λεβάντε πήγε Ακρόπολη (pics)

Η Λεβάντε πήγε Ακρόπολη (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Η Λεβάντε πήγε Ακρόπολη (pics)

bet365

Βόλτα στην Αθήνα και επίσκεψη στην Ακρόπολη πραγματοποίησαν την Πέμπτη οι παίκτες της ομάδας της Λεβάντε, που «μαγεύτηκαν»‏ από τα μεγαλεία των ελληνικών μνημείων.

Από το Ledra Marriott στο κέντρο της Αθήνας και από εκεί στην Ακρόπολη. Παίκτες και τεχνικό τιμ της Λεβάντε άφησαν για κάποιες ώρες το ξενοδοχείο όπου διαμένουν για να ξεμουδιάσουν με μία βόλτα στην ελληνική πρωτεύουσα. Χαρακτηριστικό είναι πως μαζί τους ήταν και εκτός πλάνων παίκτες, όπως οι Ελ Ζαρ, Ντιόπ και Λελ. Τα μέλη της ισπανικής αποστολής βρέθηκαν και στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Είδαν όλα τα αρχαιοελληνικά μνημεία και έκαναν αρκετές ερωτήσεις ειδικά για τον χρυσό αιώνα του Περικλή, τον Παρθενώνα και τις Καρυάτιδες. «Μαγεύτηκαν»‏ για τα καλά από την Ακρόπολη ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τον ναό της Αθηνάς ή Απτέρου Νίκης. Εκτός αυτού εντυπωσιάστηκαν από διάφορες ομορφιές που βρήκαν στο κέντρο της Αθήνας, όπως κάποια παλιά αρχοντικά και όχι μόνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα