Σίγουρος για Αρη ο Τάτος

Σίγουρος για Αρη ο Τάτος

Απόστολος Παγώνης
Σίγουρος για Αρη ο Τάτος

bet365

Ο Ανδρέας Τάτος κατά την διάρκεια της βράβευσης του ως MVP της 22ης αγωνιστικής δήλωσε πως η ομάδα δεν το αξίζει να βρίσκεται στα χαμηλά και πως πρέπει να μείνει στην κατηγορία.

Ο Ανδρέας Τάτος παρέλαβε σήμερα το μεσημέρι το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 22ης αγωνιστικής στην Σουπερλίγκα και δήλωσε τα εξής: «Σε όλη αυτή τη προσπάθεια με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Προσπαθούμε να δέσουμε με το υπόλοιπο σύνολο. Η ομάδα βρίσκεται πολύ χαμηλά και δεν το αξίζει. Έχουμε καταλάβει ότι έχουμε δυνατότητες και θα πρέπει να τις βγάλουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι όλοι».

Μπορεί να πάρει την ισοπαλία από τον Ολυμπιακό ο Άρης; Σε απόδοση 5.60 στην playbet

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα