Οι σκέψεις Μαρτίνεθ για Ολυμπιακό

Οι σκέψεις Μαρτίνεθ για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις Μαρτίνεθ για Ολυμπιακό

bet365

Ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ έχει κατασταλάξει στην τελική του ενδεκάδα μετά και την απογευματινή προπόνηση της Λεβάντε στο Καραϊσκάκη.

Το πρώτο πράγμα που έκανε στην προπόνηση της Λεβάντε ο Μαρτίνεθ ήταν να μαζέψει τους παίκτες του και να τους μιλήσει κοντά στον χώρο της μεσαίας γραμμής του Καραϊσκάκη. Εκτός των καθιερωμένων ασκήσεων που προηγούνται του βασικού προγράμματος ο τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού έδωσε έμφαση στα σουτ, την κυκλοφορία της μπάλας και το πάσινγκ γκέιμ.

Σε κάποια στιγμή οι παίκτες του έπαιξαν ακόμα και κοροϊδο ενώ δούλεψε στα σουτ και στους τερματοφύλακες. Αναφορικά με το βασικό σχήμα οι εκτιμήσεις των Ισπανών απεσταλμένων δίνουν και παίρνουν. Με βάση την τελευταία πληροφόρηση γάντια βασικού θα έχει ο Νάβας. Δεξί μπακ θα πάει ο Πέδρο Λόπες, στο κέντρο της άμυνας ο Ναβάρο και ένας εκ των Μπαγιεστέρος ή Ρόδας και αριστερά είτε ο Χουανφράν είτε ο Καράμπελας.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ιμπόρα και Μπαρκέρο, επιτελικός χαφ ο Μίτσελ, δεξιά ο Ρίος ή ο Βάλντο, αριστερά ο Ρούμπεν και μοναδικός προωθημένος ο Μάρτινς. Ο Μαρτίνεθ έχει ήδη ζητήσει από τους παίκτες του να προσέξουν πολύ την πίεση του Ολυμπιακού ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά καθώς και τις αντεπιθέσεις τους. Παράλληλα θέλει να εκμεταλλεύονται προς όφελός τους τα όποια λάθη που θα υποπέσει ο πρωταθλητής Ελλάδας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα