Σίγουρα την Πέμπτη το δάνειο!

Σίγουρα την Πέμπτη το δάνειο!

Γιώργος Τσακίρης
Σίγουρα την Πέμπτη το δάνειο!

bet365

Αυτό διαρρέει από τα Σπάτα μετά τη νέα επικοινωνία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλου με τον Ακη Λιμοντζόγλου (που αποτελεί τον εκπρόσωπο του άγνωστου δανειοδότη) .

Το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι θα βρίσκονται στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ οι 400.000 ευρώ του άτοκου δανείου σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τα Σπάτα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η πληροφόρηση αναφέρει πως ο Ανδρέας Δημητρέλος επικοινώνησε εκ νέου σήμερα με τον Ακη Λιμοντζόγλου που αποτελεί τον εκπρόσωπο του άγνωστου δανειοδότη (ο οποίος μάλιστα φέρεται να θέλει γενικά να επενδύσει στην ΑΕΚ και αυτή είναι μία πρώτη κίνηση απόδειξη του ενδιαφέροντός του) για το θέμα των χρημάτων και η ενημέρωση που φέρεται να είχε είναι πως τα λεφτά (οι 400.000 ευρώ) θα μπουν σίγουρα μέχρι αύριο το μεσημέρι...

Υπενθυμίζουμε πως από οι 300.000 ευρώ αφορούν την ΠΑΕ ΑΕΚ και το υπόλοιπο ποσό θα πάει στο ταμείο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αφού αυτό επιθυμεί ο άγνωστος δανειοδότης. Δεν μένει παρά να κάνουν άπαντες στα Σπάτα (ποδοσφαιρικό τμήμα και υπαλληλικό προσωπικό) υπομονή λίγες ώρες ακόμη για να πληρωθούν (αν και εφόσον φυσικά επαληθευτούν όσα διαρρέουν από την ίδια την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα