«Γυρίζει, πιστέψτε το!»

«Γυρίζει, πιστέψτε το!»

Δημήτρης Τομαράς
«Γυρίζει, πιστέψτε το!»

bet365

Ο Μίτσελ μίλησε και την Τετάρτη στους παίκτες του σε μία νέα επιχείρηση ανύψωσης ηθικού. Ανεβάζει διαρκώς στροφές ο Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Ο Ισπανός θέλησε να μεταλαμπαδεύσει για άλλη μία φορά την πίστη του για την ανατροπή με την Λεβάντε.«Εμείς θα πρέπει να παίξουμε σαν Ολυμπιακός. Παίξτε για να κερδίσετε. Μπείτε για να πάρετε το ματς», τους επισήμανε μεταξύ άλλων. «Όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα την Πέμπτη για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο μας. Πιστέψτε το, γυρίζει! Πρέπει να πιστέψουμε στην ανατροπή και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρότι ξέρω και ξέρετε πόσο δύσκολο έργο μας περιμένει.

Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί ποτέ κανείς να αποκλείει τίποτα. Όλα είναι πιθανό να συμβούν. Στο προηγούμενο παιχνίδι μας, μας πήγαν όλα πολύ άσχημα ενώ είχαμε και τον διαιτητή. Τώρα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μην επαναλάβουμε τα λάθη εκείνου του αγώνα και να επιδιώξουμε μία πολύ καλή εμφάνιση και ένα ανάλογο αποτέλεσμα με την Λεβάντε. Εξάλλου όπως μας έτυχε εμάς μία κακή βραδιά μπορεί να γίνει και με τον αντίπαλό μας», τους μετέφερε ακόμα ο Ισπανός. Όσο για τους ποδοσφαιριστές είναι διατεθειμένοι να τα παίξουν όλα για όλα.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι στεναχώρησαν τον κόσμο τους με το 3-0 με την Λεβάντε και είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση. Εξάλλου ξέρουν ότι αυτήν την φορά θα πρέπει να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό στο γήπεδο και παρουσιάσουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο προκειμένου να αποσπάσουν νικηφόρο αποτέλεσμα από την ισπανική ομάδα και να ευχαριστήσουν σε μεγάλο βαθμό τους φιλάθλους τους, που θα βρεθούν στις εξέδρες του Καραϊσκάκη.

Ο Μίτσελ έχει ήδη προγραμματίσει προβολή βίντεο στους παίκτες του την οποία θα συνοδεύει και μία άκρως εμπεριστατωμένη ανάλυση για το πως περιμένει τακτικά την Λεβάντε την Πέμπτη. Ακολούθως θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάσουν μία εκ διαμέτρου αντίθεση εικόνα σε σχέση με το ματς της περασμένης εβδομάδας στην Ισπανία. Ενδεκάδα πάντως δεν έδειξε και πάλι ανακατεύοντας πολύ την... τράπουλα. Από εκεί και πέρα άξιο αναφοράς είναι πως ο Ντέρεκ Μπόατενγκ ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς. Προπονήθηκε ξανά με την ομάδα και προσπαθούσε διαρκώς να καλύψει το χαμένο έδαφος που χρειάζεται.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα