«Σε υψηλό επίπεδο ο ΠΑΟΚ»

«Σε υψηλό επίπεδο ο ΠΑΟΚ»

Απόστολος Παγώνης
«Σε υψηλό επίπεδο ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Καμαρά με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, στο πάθος που βγάζει η ΠΑΟΚτσήδικη κερκίδα, αλλά και στην χημεία που υπάρχει μεταξύ τεχνικού τιμ και παικτών.

Με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια, το paokfc.gr απευθύνθηκε στον Καμαρά για να αποτυπώσει τις πρώτες του εμπειρίες από τη νέα του ομάδα, από τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του τον τελευταίο μήνα. Ο μεσοεπιθετικός από την Γουινέα, αφού δέχθηκε τις ευχές των συμπαικτών του και το δώρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μας δήλωσε:

- “Ράζα” καταρχήν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου! Πως είναι τα πρώτα σου γενέθλια μακριά από το σπίτι σου;

«Ευχαριστώ πολύ! Όλα είναι πολύ όμορφα… Ίσως μόνο το ότι δεν έχω εγκατασταθεί στο νέο μου σπίτι και παραμένω στο ξενοδοχείο είναι ένα μικρό πρόβλημα, αλλά κατά τ’ άλλα σούπερ! Αισθάνομαι πολύ όμορφα ήδη στην Ελλάδα, η ομάδα μου έχει συμπεριφερθεί άψογα, μου έκαναν ακόμη και δώρο για τα σημερινά μου γενέθλια, πράγμα που βλέπω πρώτη φορά! Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

- Συμπληρώνεις περίπου έναν μήνα στον ΠΑΟΚ. Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου από την ομάδα;

«Καταλαβαίνει κανείς αμέσως ότι πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, με πολύ κόσμο που δείχνει πολύ πάθος στις κερκίδες και λατρεύει την ομάδα. Είδα ότι πρόκειται για πολύ επαγγελματική ομάδα, με πολλούς ανθρώπους να φροντίζουν για την παραμικρή λεπτομέρεια. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

- Από την πρώτη στιγμή που ήρθες, πήρες φανέλα βασικού. Αισθάνεσαι ότι έχεις δείξει όλα σου τα στοιχεία στα μέχρι τώρα παιχνίδια;

«Είμαι ικανοποιημένος που αγωνίστηκα αμέσως και ο προπονητής μου έδειξε εμπιστοσύνη. Αυτή του την εμπιστοσύνη θέλω να του την ανταποδώσω. Βλέπω ότι η δουλειά που κάνουμε είναι σε υψηλά επίπεδα. Σαφώς όμως επειδή όλα είναι καινούρια για μένα ίσως χρειαστώ λίγο παραπάνω χρόνο για να δείξω το 100% των δυνατοτήτων μου. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι να υπάρχει καλή χημεία και με το προπονητικό τιμ και με τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν πολύ από την πρώτη μέρα να προσαρμοστώ και νομίζω ότι δεν θα πάρει πολύ».

- Ξεκίνησες με γκολ και καλές εμφανίσεις, αλλά η ομάδα πέρασε ένα διάστημα που δυσκολεύτηκε να κερδίσει κάποιους αγώνες. Επιστρέφετε το προσεχές Σάββατο στην Τούμπα, εναντίον μιας ομάδας που διεκδικεί όποιες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία της απομένουν. Πως βλέπεις τον αγώνα;

«Πραγματικά δεν έχω εικόνα από τον προσεχή μας αντίπαλο, αλλά ξέρω πως προετοιμαζόμαστε εμείς για όλους τους αγώνες. Ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία, σε όλους τους αγώνες μπήκαμε με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και τώρα και πιστεύω ότι με καλή συγκέντρωση και εφαρμογή των όσων κάνουμε στις προπονήσεις θα επιστρέψουμε στις νίκες και θα φτάσουμε πιο κοντά στους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα