«Aύριο χρειάζονται και ήρωες»!

«Aύριο χρειάζονται και ήρωες»!

Δημήτρης Τομαράς
«Aύριο χρειάζονται και ήρωες»!

bet365

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κι ο Μίτσελ το ξέρει! Έτσι τόνισε πως θέλει τους παίκτες του να μην μπουν στην ρεβάνς με την Λεβάντε με νοοτροπία ηττημένου αλλά να έχουν στο μυαλό την νίκη με πολλά γκολ!

Αισιόδοξος και χαμογελαστός ο Μίτσελ

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους και στην συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ με αρκετές ερωτήσεις. Στο ξεκίνημα της Σ.Τ. ο τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τον Φουστέρ και το κατά πόσον κάνει στην ομάδα του προετοιμασία αλά... Ρεάλ Μαδρίτης για να τονίσει: "Ο Φουστέρ δεν είναι αύριο στην αποστολή. Ο Νταβίντ επειδή ήταν αρκετό καιρό εκτός πιστέψαμε πως είναι καλύτερο να μείνει έξω. Δεύτερον επειδή το ματς μοιάζει με στιγμές με την Ρεάλ Μαδρίτης ποτέ δεν μου αρέσει να μιλάω για το ποδοσφαιρικό μου παρελθόν.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Λεβάντε με σκορ 3-0 πληρώνει 13.00 στην sportingbet

Δεν ισχύει αυτό. Κυρίως γιατί δεν θα ξέρουν για το τι πράγμα τους μιλάει". Ακολούθως αναφερόμενος στο τι στοιχεία θα πρέπει να βγάλει η ομάδα του στο γήπεδο υποστήριξε: "Καταρχήν θα πρέπει να κάνουμε το εντελώς αντίθετο απ' ότι την περασμένη Πέμπτη. Να παίξουμε με αποφασιστικότητα και περισσότερη προσωπικότητα. Εάν και έχουμε μεγάλο πρόβλημα μπροστά μας και για το αποτέλεσμα και για την ποιότητα του αντιπάλου μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Όλα θα μπορεί να είναι υπέρ μας. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ. Θα μπορούσαν να μην δώσουν 2 πέναλτι ή να αποβάλλει παίκτη αντιπάλου. Κυρίως αύριο θα πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή. Όχι με νοοτροπία ηττημένου. Να μπούμε στο ματς για να βάλουμε πολλά γκολ".

Από εκεί και έπειτα ο Μίτσελ ρωτήθηκε για:

Το κατά πόσον υπάρχει ένα μεγάλο ματς του δικού του παρελθόντος που θα του θυμίζει το αυριανό: "Ναι. Αυτό που πρέπει να κάνει μία ομάδα για να αλλάξει ένα αποτέλεσμα. Πάντα μπορεί να μοιάζουν οι συνθήκες. Πρέπει να σκέφτεται πως για να βάλει πολλά γκολ θα πρέπει να ξεκινήσει με το πρώτο. Μην ξεχνάμε πως αύριο εμείς ψάχνουμε πολύ την επιτυχία στην επίθεση αλλά κυρίως αυτήν στην άμυνα. Δεν πρέπει να δεχθούμε με τίποτα γκολ".

Τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού και τα μηνύματα που παίρνει από τους παίκτες του: "Φυσικά έχουμε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Αυτό είναι πως δεν είμαστε η ομάδα που δείξαμε την Πέμπτη. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό. Δεχθήκαμε ένα καταπληκτικό μάθημα την περασμένη εβδομάδα και ναι το ματς έχει αύριο δυσκολίες αλλά σημασία έχει το τι μπορούμε να κάνουμε. Η Λεβάντε έδειξε το πιο καλό της πρόσωπο και εμείς όχι. Ήταν μία μέρα που τίποτα δεν πήγε καλά για εμάς. Οπότε έχουμε πιθανότητες".

Τον παράγοντα άγχους: "Όλα είναι υπέρ μας. Θα παίξουμε σε ένα υπέροχο γήπεδο με τον καταπληκτικό μας κόσμο οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Αυτό δεν είναι πίεση. Είναι δύναμη. Είναι μία επιπλέον ώθηση για εμάς".

Τον Χολέμπας και το κατά πόσον μπορεί να αγωνιστεί αριστερό χαφ: "Ο Χολέμπας μπορεί να παίξει αύριο. Έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους παίκτες της αποστολής. Πρόθεσή μας είναι να πάρουν όλοι χρόνο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα παίξει ως γκολκίπερ. Νομίζω (γέλια)".

Το ποιόν θα βάλει γκολκίπερ: "Το σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνιστεί ο Χολέμπας (γέλια). Θα παίξει ένας εκ των δύο που έχουμε".

Την ενδεκάδα και την συνύπαρξη Μήτρογλου-Τζιμπούρ: "Ναι. Είναι υποχρέωσή μου να ξέρω την ενδεκάδα αμέσως μετά την Ξάνθη. Δεν θέλω να σας πω ποιοί παίκτες θα παίξουν αύριο. Θα το πω πρώτα σε εκείνους. Είναι μία πιθανότητα για τον Μήτρογλου και Τζιμπούρ. Είναι και οι δύο σπεσιαλίστες και εμείς θέλουμε να σκοράρουμε".

Το κατά πόσον περιμένει να δει ήρωες: "Σε τέτοια ματς αν υπάρχει το αποτέλεσμα που θέλουμε αύριο σίγουρα θα πρέπει να υπάρξουν μερικοί ήρωες. Ας ξεκινήσουμε από τους φορ και εάν πάμε στα πέναλτι και τότε ας είναι ήρωας ο γκολκίπερ μας που θα αποκρούσει κάποιο".

Το τι απαιτείται για την ομάδα του: "Χρειαζόμαστε επιθετικότητα, ένταση και κάτοχη του ελέγχου. Να κατακτήσουμε τον έλεγχο και να βγούμε στην επίθεση. Δεν θα το πετύχουμε αυτό εάν δεν έχουμε τον έλεγχο του αγώνα καθώς και ο αντίπαλος θα το θέλει αυτό. Μην ξεχνάμε πως η Λεβάντε έχει το μεγάλο πλεονέκτημα των τριών γκολ και που είναι πολύ καλός στο να παίζει πίσω από την μπάλα και να αξιοποιεί τα λάθη. Μία ομάδα δεν εξαρτάται μόνο από την επίθεσή της".

Τον Μαρτίνεθ και το πόσο καλά τον ξέρει: "Και εγώ τον ξέρω πολύ καλά. Τον έμαθα πολύ καλά. Και κοίτα πως ήρθε στην Αθήνα. Δεν είναι πως γνωρίζονται όμως στον κόσμο του ποδοσφαίρου όλα είναι γνωστά. Γι' αυτό γνωρίζαμε την Λεβάντε στον πρώτο αγώνα αλλά κάναμε λάθη. Πιστεύω ότι έχουμε πάρει το μάθημά μας. Επιμένω όμως ότι αύριο δεν μπορούμε να μπούμε με το σκεπτικό των τριών γκολ. Αύριο είναι ένα διαφορετικό ματς. Στο προηγούμενο ματς μας έδωσαν δύο πέναλτι και μείναμε νωρίς με δέκα παίκτες. Ας ελπίσουμε πως αύριο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά".

Κοντρέρας: Έχουμε χρέος προς τον κόσμο μας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας από μέρους του στάθηκε και στην κακή απόδοση του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα αλλά και στο χρέος που έχει προς τον κόσμο του να παίξει πολύ καλά την Πέμπτη. Ο έμπειρος στόπερ τόνισε για:

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει αύριο ο Ολυμπιακός για να βελτιώσει την εικόνα του και να πετύχει την ανατροπή: "Καταρχήν θα πρέπει να κάνουμε τα αντίθετα με την Πέμπτη. Να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Ξέραμε τότε τα πλεονεκτήματα της Λεβάντε αλλά δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων κάτι που πρέπει να κάνουμε τώρα".

Το πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη να κάνει την ανατροπή μετά το 3-0: "Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για εμάς. Όμως όπως ξέρετε είμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο και έχουμε την υποχρέωση και την θέληση να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Το εάν περιμένει έναν διαφορετικό αγώνα από εκείνον στην έδρα της Λεβάντε: "Δίχως καμία αμφιβολία το αυριανό ματς θα είναι τελείως διαφορετικό. Στο πρώτο ματς ξέραμε τι να κάνουμε αλλά δεν τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε την Πέμπτη και να είναι η δική μας βραδιά αύριο".

Το τι μήνυμα στέλνει στον κόσμο του Ολυμπιακού: "Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι να τους ευχαριστήσουμε για την συνεχή στήριξη. Ξέρουμε πως έχουμε ένα χρέος απέναντί τους και αύριο θα κάνουμε ότι καλύτερο".

Το ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της ομάδας του γι' αυτόν τον αγώνα: "Αυτό που θα προσπαθήσουμε αύριο να κάνουμε είναι να μην δεχθούμε γκολ και με την στήριξη του κόσμου μας την στιγμή που θα πιέσουμε να βάλουμε γρήγορα γκολ. Ξέρουμε την αντίπαλό μας πολύ καλά και τι πρέπει να κάνουμε".

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα