Η αλήθεια για την Παιανία!

Η αλήθεια για την Παιανία!

Νίκος Αθανασίου
Η αλήθεια για την Παιανία!

bet365

Διαβάστε τι πραγματικά συνέβη κατά την επίσκεψη της «Θύρας 13» στην Παιανία, με την εγκυρότητα του gazzetta.gr! Η ομιλία των οπαδών, η ατάκα... πρόκληση του Μπουμσόνγκ και τα λόγια στον Φάμπρι.

Τα τελευταία πολύ άσχημα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού που τον έχουν φέρει έξι βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, έκαναν τους οργανωμένους φιλάθλους του τριφυλλιού, όπως ήταν αναμενόμενο, να μεταβούν σήμερα στην Παιανία για να θέσουν τους παίκτες και τον προπονητή προ των ευθύνων τους.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ προσφέρεται σε απόδοση 1.65 στην playbet

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης περίπου τριάντα οπαδοί των «πρασίνων» μπήκαν στις εγκαταστάσεις και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές. Πριν ξεκινήσουν την ομιλία, ο Βιτόλο δεν κατάλαβε τι γινόταν, ρώτησε «ποιοι είναι αυτοί» και πριν ξεφύγει η κατάσταση, τα πνεύματα ηρέμησαν.

«Δεν είναι εικόνα αυτή. Δεν ξέρετε που βρίσκεστε. Γελάνε τα χωριά μαζί μας. Δεν ζητήσαμε το πρωτάθλημα, ξέρουμε την τραγική κατάσταση της ομάδας. Μετά την Τρίπολη σας χειροκροτήσαμε γιατί τα δώσατε όλα και παίξατε όπως πρέπει. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ούτε δικαιολογίες. Δεν είναι δικαιολογία τα χρήματα που σας χρωστάει η ομάδα. Οι περισσότεροι από εμάς που βρισκόμαστε εδώ είμαστε άνεργοι και όμως είμαστε πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού.

Δεν είστε ομάδα. Στον Άρη, ο Καρνέζης έπιασε το πέναλτι και ο μόνος που πήγε και έπεσε πάνω του είναι ο Γιούρκας. Ότι πρόβλημα έχετε, να το λύνετε μεταξύ σας. Όχι με διαρροές. Και εμείς έχουμε αντιθέσεις μεταξύ μας αλλά το λύνουμε μέσα στο ''σπίτι'' μας. Για αυτό είμαστε ενωμένοι. Πρέπει εσείς οι παλιοί Γιούρκα και Ορέστη να τους πείτε που έχουν έρθει. Το Σάββατο, δεν μας ενδιαφέρει πως, βρείτε τον τρόπο και πάρτε την νίκη. Θέλουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος, στον Παναθηναϊκό παίζετε.»

Το «εγώ αγαπώ πιο πολύ την ομάδα» και η ένταση!

Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε και στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. «Εσύ Μπουμσόνγκ είσαι ο μοναδικός που έχεις πληρωθεί όλα τα λεφτά και σε κάθε παιχνίδι σχεδόν είσαι ο χειρότερος παίκτης της ομάδας. Τι είναι αυτά» του είπαν οι οπαδοί με τον Γάλλο να απαντά πως «εγώ αγαπώ περισσότερο την ομάδα από εσάς». Εκεί η κατάσταση πήγε να ξεφύγει. Φυσικά ποτέ ο έμπειρος στόπερ δεν πήρε στο... κυνήγι κάποιον οπαδό όπως κυκλοφόρησε. Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων η κατάσταση ηρέμησε, με τον «Μπουμ» να ξεκαθαρίζει πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

«Δουλεύεις αλλά μην μιλάς πολύ»

Οι οπαδοί μίλησαν και στον Φάμπρι. «Υπό άλλες συνθήκες ούτε από έξω δεν θα περνούσες. Ζεις το όνειρο σου στον Παναθηναϊκό, κάνεις δουλειά αλλά μην μιλάς πολύ. Εδώ δεν είμαστε κάποια μικρή ισπανική ομάδα. Δεν είναι ώρα για λόγια. Δεν μας ενδιαφέρει για το αν ο Βύντρα ήταν καλός ή κακός παίκτης. Δεν μετράει μόνο αυτό σε έναν ποδοσφαιριστή αλλά ο χαρακτήρας του. Ξέρουμε πολύ καλά τι σου λέμε. Προσπάθησε να βελτιώσεις αυτή την εικόνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα