«Θα τα... σκάσουμε για το νέο Κατσουράνη»

«Θα τα... σκάσουμε για το νέο Κατσουράνη»

Gazzetta team
«Θα τα... σκάσουμε για το νέο Κατσουράνη»

bet365

Ποιον παίκτη είναι αποφασισμένοι να αγοράσουν το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, καθώς όπως έλεγε άνθρωπος της ομάδας, θυμίζει …Κατσουράνη; Ο σκύλος πήγε Σπάτα και κάτι μύρισε...

Το καλύτερο …λαχείο φαίνεται πως αγόρασε τον Δεκέμβριο η ΑΕΚ με τον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζει τεράστια βελτίωση.

Ο νεαρός μέσος μπορεί να μην έπαιζε στο πρώτο μισό της χρονιάς λόγω κάποιων προβλημάτων στον Παιναιτωλικό, όμως στην Ένωση είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικός.

Ο Έβαλντ Λίνεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και γι΄ αυτό έχει ζητήσει ήδη από τη διοίκηση να ενεργοποιήσει την οψιόν του για το καλοκαίρι, η οποία είναι στις 250.000 ευρώ!

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο sportdog.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα