«Ντέρεκ καλώς ήρθες»

«Ντέρεκ καλώς ήρθες»

Δημήτρης Τομαράς
«Ντέρεκ καλώς ήρθες»

bet365

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Ντέρεκ Μπόατενγκ το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα ο Γκανέζος που χαιρέτησε έναν έναν στα αποδυτήρια!

Ο διεθνής μέσος πάτησε στο χορτάρι του Ρέντη και την Τρίτη όπου «συστήθηκε» στους νέους του συμπαίκτες ενώ τα είπε με τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του σε πολύ καλό τόνο και κλίμα. Το πρόσωπο του Μπόατενγκ «άστραψε» από χαρά που είδε και πάλι τον Ισπανό προπονητή με τον οποίο είχε κάνει πολύ καλά ματς στην Χετάφε και το ισπανικό πρωτάθλημα. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να ξεχάσει έναν τεχνικό που τον έχει βοηθήσει τόσο.

Το ίδιο συνέβη και με τον Μίτσελ που τον περίμενε πως και πως και ο οποίος είναι πεποισμένος για την αξία του και την αγωνιστική του προσφορά. Ο Ισπανός προπονητής μετέφερε έτσι και αλλιώς από την πρώτη στιγμή την σιγουριά του πως ο Μπόατενγκ θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ομάδα. Από την άλλη όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού τον υποδέχθηκαν με θέρμη και μεγάλη εγκαρδιότητα ειδικά στα αποδυτήρια με τον Γκανέζο να σπεύδει να τους χαιρετήσει έναν έναν. Οι περισσότεροι φυσικά τον ήξεραν καλά από την θητεία του στην Ελλάδα.

«Ντέρεκ καλώς ήρθες. Καλή δύναμη και καλή τύχη. Να είσαι γερός και να παίξεις καλά στον Ολυμπιακό», του εύχονταν οι νέοι του συμπαίκτες. «Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ και θα δώσω ότι καλύτερο για την ομάδα. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να αρχίσω να αγωνίζομαι μαζί σας», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Μπόατενγκ που ακολούθησε όλο το προπονητικό πρόγραμμα ενώ μίλησε με αρκετούς ανθρώπους των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα