Έτοιμος και ο Φουστέρ

Έτοιμος και ο Φουστέρ

Δημήτρης Τομαράς
Έτοιμος και ο Φουστέρ

bet365

Ο Μίτσελ έχει έναν επιπλέον λόγο να χαμογελά καθώς είδε στην προπόνηση της Τρίτης τον Νταβίντ Φουστέρ να λαμβάνει μέρος σε αυτήν.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε σε έντονους ρυθμούς και την Τρίτη την προετοιμασία του για το ματς της Πέμπτης με αντίπαλο την Λεβάντε για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας προπονούνται σκληρά για το εν λόγω παιχνίδι με την πίστη ότι μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και έτσι τα δίνουν όλα στην προπόνηση. Το πρόγραμμα της Τρίτης διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση, η οποία όμως δεν πτόησε τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του.

Δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, κάνοντας πολλές ασκήσεις επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και την αναχαίτιση των επιθέσεων του αντιπάλου. Στην συνέχεια έγινε και δίτερμα, στο οποίο δεν συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού εκείνοι που αγωνίστηκαν στην Ξάνθη έκαναν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με αποθεραπεία. Ένα δίτερμα από το οποίο δεν εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Μίτσελ με τους Ισπανούς.

Το άκρως θετικό για το τεχνικό τιμ είναι πως ο Νταβίντ Φουστέρ γυμνάστηκε κανονικά. Βέβαια δεν είναι βέβαιο πως με μόλις δύο προπονήσεις θα μπορέσει να μπει στην αποστολή για τον αγώνα με την Λεβάντε. Στο πρόγραμμα μετείχε κανονικά και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, κάτι που είχε γίνει και στην προηγούμενη προπόνηση του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στου Ρέντη το πρωί της Τετάρτης (10:30).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα