Τετ α τετ και... «μέσα» ο Χολέμπας

Τετ α τετ και... «μέσα» ο Χολέμπας

Gazzetta team
Τετ α τετ και... «μέσα» ο Χολέμπας

bet365

Ο Μίτσελ αναμένεται να τα «πει» την Τρίτη με τον Χολέμπας και όπως όλα δείχνουν τον προορίζει για βασικό στο παιχνίδι με την Λεβάντε.

Ο διεθνής μπακ ήταν κατά γενική ομολογία ο αρνητικός πρωταγωνιστής -στη συνολικά κακή εμφάνιση- του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης στην Ισπανία. Έτσι ο Μίτσελ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός από ματς με την Ξάνθη, αφενός για να του στείλει «μήνυμα» και αφετέρου για να τον προστατεύσει, αφού και η ψυχολογία του ήταν αρκετά πεσμένη.

Παρ' όλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει τον Χολέμπας στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων». Σήμερα θα έχει πιθανότατα τετ α τετ μαζί του ο 49χρονος κόουτς κι εκτός απροόπτου θα τον ξεκινήσει κόντρα στην Λεβάντε, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Εκείνο πάντως που φαίνεται ότι σκέφτεται ο τεχνικός των πρωταθλητών, είναι να τον βάλει πιο μπροστά και ο λόγος είναι η πολύ καλή εμφάνιση του Λυκογιάννη την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα