Μανωλάς για δεξί μπακ

Μανωλάς για δεξί μπακ

Gazzetta team
Μανωλάς για δεξί μπακ

bet365

Παίκτη για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού ψάχνει ο Μίτσελ ενόψει του αγώνα με τη Λεβάντε και το φαβορί όπως φαίνεται είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη, όπου και θα κληθούν να ανατρέψουν το «βαρύ» 3-0 της Ισπανίας. Ο Μίτσελ ξεκίνησε ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του, αλλά ένας από τους «πονοκεφάλους» του είναι το δεξί άκρο της άμυνας. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Ισπανός δεν εμπιστεύεται τον Ντιακιτέ και έχει αρχίσει να… ξεψαχνίζει το ρόστερ του, ώστε να βρει τον παίκτη που θα μπορούσε να καλύψει αυτή τη θέση.

Μία λύση θα ήταν σίγουρα ο Μανιάτης, αλλά ο Μίτσελ κρίνει πως είναι απαραίτητη η παρουσία του στον χώρο του κέντρου. Την ίδια στιγμή ο Παπάζογλου που χρησιμοποιείται εναλλακτικά στο πρωτάθλημα, δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Όλα αυτά έχουν κάνει φαβορί για το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής τον Μανωλά, σύμφωνα με τον «Γαύρο», μία θέση στην οποία αγωνίστηκε και στο παρελθόν ο 21χρονος αμυντικός. Ο Μίτσελ έχει ήδη συζητήσει με τους συνεργάτες του αυτό το ενδεχόμενο, θεωρώντας ότι μπορεί ο νεαρός άσος να αντεπεξέλθει στη συγκεκριμένη θέση

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα