Στάση αναμονής για Μιχαλήτσο

Στάση αναμονής για Μιχαλήτσο

Gazzetta team
Στάση αναμονής για Μιχαλήτσο

bet365

Νέο ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση του Άρη και τον Γιάννη Μιχαλήτσο δεν υπήρξε τελικά -όπως αναμενόταν- το βράδυ της Δευτέρας και η υπόθεση προπονητή στους «κίτρινους» παραμένει ανοιχτή.

Η τρίωρη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας ανάμεσα στον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και τον τεχνικό του Άρη έβγαλε δύο πράγματα. Αφενός ότι προέχει η ηρεμία της ομάδας και αφετέρου ότι οι δύο πλευρές θα ανανέωναν το ραντεβού τους για το βράδυ της ίδιας μέρας. Εν τέλει το δεύτερο δεν συνέβη, ενώ δεν υπήρξε ούτε και τηλεφωνική επικοινωνία, κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα ρευστή στον Άρη.

Τα δεδομένα ως τώρα φέρνουν τον 56χρονο τεχνικό να είναι ιδιαίτερα πικραμένος με την κριτική που του έγινε την προηγούμενη εβδομάδα μετά την ήττα από τον Πλατανιά, κάτι που δεν έκρυψε άλλωστε έπειτα από το τρίποντο-ανάσα επί του Παναθηναϊκού. Αρχική επιθυμία της διοίκησης πάντως είναι να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Μιχαλήτσος, αλλά για να συμβεί, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

Η όποια απόφαση πάντως παρθεί, δεν θα είναι βιαστική, αφού η φράση «ηρεμία και καθαρό μυαλό», είναι ο δρόμος επάνω στον οποίο βαδίζουν στον Άρη και πλέον αναμένεται εντός των προσεχών 24ωρων να φανεί αν θα υπάρξουν εξελίξεις ή «κίτρινοι» θα πορευτούν ως έχουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα