Έπιασε «δουλειά» ο Μπόατενγκ

Έπιασε «δουλειά» ο Μπόατενγκ

Δημήτρης Τομαράς
Έπιασε «δουλειά» ο Μπόατενγκ

bet365

Επέστρεψε και έπιασε δουλειά. Ο λόγος για τον Ντέρεκ Μπόατενγκ που γύρισε στην Ελλάδα και μετέβη στου Ρέντη για να αρχίσει να εγκλιματίζεται στη νέα του ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκανέζος μέσος έδωσε την Δευτέρα το παρών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έτσι ώστε να τις δει από κοντά και να αρχίζει να παίρνει... μυρωδιά από αυτές. Ο Μπόατενγκ βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα εδώ και δύο μέρες και έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και περιμένει πως και πως να πάρει τα έγγραφα που χρειάζεται για να κλείσει και τυπικά στους Πειραιώτες. Ο διεθνής μέσος είναι γενικά πολύ ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει βρει αλλά και αποφασισμένος να τα δώσει όλα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μπόατενγκ που έκανε ειδικό πρόγραμμα την Δευτέρα θα παραμείνει στην Ελλάδα και του Ρέντη για να γυμνάζεται. Από την στιγμή που θα πάρει από τις αρμόδιες αρχές το ΟΚ για να ενταχθεί και επίσημα στον Ολυμπιακό θα είναι και άμεσα διαθέσιμος για τον Μίτσελ.

Στην προπόνηση της Τρίτης θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες αλλά και να δει ξανά τον πρώην προπονητή του στην Χετάφε, Μίτσελ. Οι δύο άνδρες μάλιστα θα έχουν να πουν και να θυμηθούν πολλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα