Οι τρεις «δρόμοι» του Σκόνδρα!

Δημήτρης Τομαράς
Οι τρεις «δρόμοι» του Σκόνδρα!

bet365

Ο Ολυμπιακός τον κοιτάζει ξανά, ο Ατρόμητος του ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης και ενώ οι «σειρήνες» από το εξωτερικό δεν έχουν σταματήσει. Ο Γιάννης Σκόνδρας έχει τρία ανοιχτά... μέτωπα.

Ο Ολυμπιακός στην μετά Λεονάρντο Ζαρντίμ εποχή (σ.σ. που ήταν ο τεχνικός ο οποίος είχε «κόψει» τον Σκόνδρα) εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του αρχηγού του Ατρομήτου, που αποτελεί τον πρώτο του στόχο για το καλοκαίρι για την θέση του δεξιού μπακ και ενώ υπάρχουν και οι επιλογές των Σαπουνάρου και Τσαμπούρη. Επισήμως όπως διευκρινίζουν οι Περιστεριώτες δεν τους έχει γίνει καμία απολύτως κρούση ούτε από τους πρωταθλητές Ελλάδας ούτε από σύλλογο του εξωτερικού.

Ο Γενάρης πέρασε και από την στιγμή που ο Σκόνδρας δεν έφυγε από τον σύλλογο, ο Ατρόμητος προετοιμάζεται για πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου του 2013. Πρόκειται για κάτι που θα γίνει άμεσα και από εκεί θα εξαρτηθούν οι τελικές προθέσεις των δύο πλευρών. Στο μυαλό του παίκτη τριγυρίζει εδώ και καιρό η ιδέα και η προοπτική για ένα πιο μεγάλο βήμα. Όμως την τελική του απόφαση δεν την έχει πάρει ακόμα, όπως προκύπτει από νεότερη πληροφόρηση.

Εκτός από τον Ατρόμητο για τον Σκόνδρα υπάρχουν άλλες δύο επιλογές: η μία είναι του Ολυμπιακού και η άλλη του εξωτερικού,όπου υπάρχουν κυρίως ομάδες από το Βέλγιο που κοιτάζουν τον παίκτη. Η ομάδα του πάντως είναι ξεκάθαρη: δεν δέχθηκε καμία επίσημη πρόταση τον Γενάρη από πουθενά ενώ για τον παραχωρήσει το καλοκαίρι θέλει ένα ποσό της τάξεως των 500 με 600 χιλιάδων ευρώ. Επειδή όμως στον Ατρόμητο έχουν αρχίσει να... κουράζονται για το σίριαλ αυτό σκοπεύουν να τα ξεκαθαρίζουν άμεσα όλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα