Ο... σιδερένιος Ράγιος

Gazzetta team
Ο... σιδερένιος Ράγιος

bet365

Αγώνα δεν έχει χάσει φέτος ο Ρούμπεν Ράγιος, με τον Ισπανό να μετράει ήδη τριάντα αναμετρήσεις και να συνεχίζει ακάθεκτος, όντας ένα από τα βασικά γρανάζια του φετινού Αστέρα Τρίπολης.

Μετά την περσινή καταπληκτική του πορεία, κανείς δεν λέει πως αυτά που κάνει φέτος ο Αστέρας Τρίπολης θεωρούνται απίθανα. Οι Αρκάδες σιγά-σιγά δείχνουν σε όλους πως ετοιμάζουν κάτι καλό και για μεγάλο χρονικό διάστημα και φέτος έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Σάκη Τσιώλη είναι ο Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ισπανός έχει καταφέρει το απόλυτο, να αγωνιστεί δηλαδή και στα τριάντα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα έχει 22 στο πρωτάθλημα, 4 στο κύπελλο και 4 στο Γιουρόπα Λιγκ, όντας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα