Προς «διαζύγιο» με Μιχαλήτσο!

Προς «διαζύγιο» με Μιχαλήτσο!

Gazzetta team
Προς «διαζύγιο» με Μιχαλήτσο!

bet365

Μετρημένες φαίνεται πως είναι οι μέρες του Γιάννη Μιχαλήτσου στον Άρη και ήδη η διοίκηση του συλλόγου έχει φέρεται να έχει ξεκινήσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του.

Για ραντεβού με τη διοίκηση μίλησε ο τεχνικός των «κιτρίνων» μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ίσως στη συγκεκριμένη συνάντηση να δοθεί το τέλος της σύντομης -για μία ακόμα φορά- παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας. Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να πήραν μία πολύ μεγάλη νίκη-ανάσα με το 1-0 επί του Τριφυλλιού, αυτό ωστόσο ενδέχεται να ήταν και το τελευταίο ματς του Μιχαλήτσου.

Το κλίμα εξάλλου για τον 56χρονο τεχνικό παραμένει «βαρύ» στις τάξεις διοίκησης και οπαδών, γεγονός που έχει οδηγήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου να βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του σύμφωνα με την «Sportday». Αυτός μάλιστα αναμένεται να είναι από το εξωτερικό, ενώ εντός τις ημέρες θα γίνουν πιθανότατα και κάποιες κρίσιμες επαφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα