«Πρώτη» για Καρνέζη και... ρεκόρ!

«Πρώτη» για Καρνέζη και... ρεκόρ!

Γράφει ο... πολυμετοχικός!
«Πρώτη» για Καρνέζη και... ρεκόρ!

bet365

Το πρώτο πέναλτι σε επίσημο παιχνίδι του κατάφερε να αποκρούσει ο Ορέστης Καρνέζης κόντρα στον Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός έσπασε ένα ρεκόρ κι ετοιμάζεται για ακόμα ένα (αρνητικό).

Μπορεί ο διεθνής πορτιέρο να έπεσε στη σωστή γωνία και να απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Αγάνθο, αυτό ωστόσο δεν ήταν αρκετό για το Τριφύλλι ώστε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη. Αυτή πάντως ήταν η πρώτη φορά που ο γκολκίπερ των «πρασίνων» πιάνει πέναλτι σε επίσημο ματς, αφού και τις πέντε προηγούμενες όσοι είχαν βρεθεί απέναντί του, ευστόχησαν. Συγκεκριμένα το είχαν κάνει ο Ταβάρες της Μάριμπορ (20/9/12) για το Γιουρόπα Λιγκ, ο Λίνο με τον ΠΑΟΚ (4/3/12), ο Αναστασάκος του Πλατανιά (25/11/12), ο Ναζλίδης επίσης του Πλατανιά αλλά για το Κύπελλο (9/1/13) και ο Περόνε με τον Αστέρα Τρίπολης (2/2/13).

Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη με μόλις δύο Έλληνες παίκτες βασικούς στη σύνθεσή τους (Καρνέζης, Σεϊταρίδης), κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αφού το προηγούμενο ρεκόρ ήταν οι τρεις.

Εκτός αυτού ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καταρρίψει ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα σε περίπτωση που την επόμενη εβδομάδα δεν κερδίσει τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ σίγουρα θα το ισοφαρίσει, ειδάλλως θα έχει την... ευκαιρία να το κάνει ως το τέλος του πρωταθλήματος. Αφορά στις λιγότερες νίκες του μέσα σε μία χρονιά, που ήταν 13 την περίοδο 1980-81. Οι «πράσινοι» έχουν έξι αυτή τη στιγμή κι ενώ απομένουν οχτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε, κάτι που σημαίνει ότι τους επιτρέπεται μόλις μία βαθμολογική απώλεια για να μην το «σπάσουν».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα