Έβγαλε την... Λίμα η Μπενφίκα

Γιώργος Φραδελάκης
Έβγαλε την... Λίμα η Μπενφίκα

bet365

Η Μπενφίκα κινήθηκε σε... ρηχά νερά κόντρα στην Ακαδέμικα (1-0), αλλά η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λίμα στο 95', έσωσε την παρτίδα και τη διατήρησε στην κορυφή.

Χέρι-χέρι με την Πόρτο συνεχίζουν οι «Αετοί», που έστω κι αν... έφτυσαν αίμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους κυπελλούχους Πορτογαλίας, πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Πολύ μέτρια εμφάνιση από την ομάδα του Χόρχε Ζέσους, απέναντι σε μία Ακαδέμικα που είχε στηθεί εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο κι έφτασε μία ανάσα από το να γίνει η τρίτη μόλις ομάδα τη φετινή σεζόν που θα έφευγε με αποτέλεσμα από το «Ντα Λουζ». Αυτό τελικά δεν έγινε αφού στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκαϊτάν ανατράπηκε από τον Ζοάο Ντίας, εκείνος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με τον Λίμα να αναλαμβάνει την εκτέλεση.

Ξέροντας ήδη από την Παρασκευή πως είχε νικήσει η Πόρτο και... περίμενε, δεν θα μπορούσε να την «στήσει» στο ραντεβού που είχαν δώσει στην κορυφή. Ο 29χρονος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και η Μπενφίκα επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες μετά το 2-2 της προηγούμενης εβδομάδας στη Νασιονάλ. Πλέον η ομάδα της Λισσαβόνας στρέφει την προσοχή της στον επαναληπτικό με την Λεβερκούζεν, όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το 1-0 της Γερμανίας.

 

Τελευταία Νέα