«Να μην συζητάμε για τα πλέι οφ»

«Να μην συζητάμε για τα πλέι οφ»

Gazzetta team
«Να μην συζητάμε για τα πλέι οφ»

bet365

Ο Έβαλντ Λίνεν τόνισε ξανά στους παίκτες του ότι πρέπει να συνεχίσουν με το κεφάλι χαμηλά και να μην μιλούν για τα πλέι οφ. Πρόβλημα με Μητρόπουλο.

O Έβαλντ Λίνεν προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους. Έτσι και στην προπόνηση του Σαββάτου, μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, τόνισε: «Μου είπαν ότι ένας παίκτης δήλωσε πως στόχος μας είναι τα πλέι οφ». Αμέσως Κωνσταντόπουλος, ο Γκερέιρο και ο Γιάγκο παραδέχθηκαν την... ενοχή τους και τόνισαν ότι το έχουν πει, αλλά ότι θα γίνει μόνο αν η ομάδα συνεχίσει να παίζει καλά.

Ο Γερμανός τότε είπε χαμογελώντας ότι εννοούσε τον Μητρόπουλο, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω τραυματισμού στον αυχένα και πρόσθεσε: «Όλοι ξέρουμε ότι θέλουμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν ωφελεί σε τίποτα να το συζητάμε. Μη το λέμε, κι ας το κάνουμε. Όμως θα ήταν καλύτερο να μην δημιουργούμε αυτό το κλίμα, γιατί κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα και με αυτή τη φιλοσοφία πρέπει να συνεχίσουμε».
Πάντως, δεν παρέλειψε να τους αποδώσει τα εύσημα για την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Παίξαμε καλά, είχαμε αυτές τις δύο ευκαιρίες στην αρχή για να προηγηθούμε και στην συνέχεια είχαμε πάθος και αγωνιστικότητα. Αυτοί δημιούργησαν μόνο κάποιες φάσεις από τα άκρα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, όμως σε αυτό το τερέν θα μπορούσε να γίνει κάτι και να χάσουμε. Το σημαντικό είναι η εικόνα που δώσαμε και ότι πήραμε τον βαθμό».
Πέραν του Μητρόπουλου που δεν προπονήθηκε, ο Ρίκκα έκανε ατομικό πρόγραμμα και είναι πιθανόν να προλάβει το ματς με τον Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα