Κόλλησαν στη βροχή και στο μηδέν! (vid)

Νίκος Τσιώκος
Κόλλησαν στη βροχή και στο μηδέν! (vid)

bet365

Σε ένα μέτριο παιχνίδι Λεβαδειακός και Ατρόμητος είχαν να αντιμετωπίσουν τον βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης και έμειναν στο 0-0, με τους δυο τερματοφύλακες και κυρίως τον Δημήτρη Κυριακίδη να... κατεβάζει ρολά!

Καγιεχόν αντί Ροζέριο

Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Παράσχος προτιμώντας να ξεκινήσει τον Καγιεχόν αντί του Ροζέριο, τον οποίο άφησε στον πάγκο. Ο Κυριακίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Μεντί αριστερά στην άμυνα, ο Μουλόπουλος δεξιά και οι Γεωργίου, Λισγάρας αποτελούσαν τα δυο στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Κόρμπος, Ζησόπουλος και μπροστά τους ο Ακόστα αριστερά, ο Πόι δεξιά, με τον Καγιεχόν στον άξονα. Μοναδικός προωθημένος ο Βασιλείου.

Με Μάντζιο βασικό

Από τη μεριά του, ο Νίκος Αναστόπουλος προτίμησε το 4-3-3, με τον Βαγγέλη Μάντζιο να είναι στο αρχικό σχήμα, σε αντίθεση με τους Στέφανο Ναπολεόνι και Τσιγκότζι Ουντότζι, που τους άφησε στον πάγκο, ενώ ο Σωκράτης Φυτανίδης αντικατέστησε τον Γιάννη Σκόνδρα.

Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Ράντμαν, το αριστερό άκρο της άμυνας κάλυψε ο Γιαννούλης, το δεξί ο Φυτανίδης, με τους Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αμυντικό χαφ ο Ιγκλέσιας, αριστερά του ο Επστάιν και δεξιά του ο Δημούτσος. Την επιθετική τριάδα αποτελούσαν οι Μπρίτο (αριστερά), Καραγκούνης (δεξιά) και Μάντζιος (κορυφή).

Καλύτερος ο Λεβαδειακός, ευκαιρία με Μάντζιο

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και ήταν πιο κινητικός στο πρώτο τέταρτο, όπου είχε δυο σουτ. Το πρώτο έγινε στο 9' από τον Κόρμπο έξω από την περιοχή, αλλά έφυγε πάνω από την εστία του Ράντμαν, ενώ αυτό του Καγιεχόν στο 12' κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Οι Βοιωτοί είχαν την κατοχή, όμως ο Ατρόμητος πήρε... μπροστά μετά το 15' και τέσσερα λεπτά αργότερα είχε την καλύτερη φάση στο παιχνίδι.

Ο Επστάιν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, με τον Μάντζιο να κάνει το σουτ στην κίνηση και τον Κυριακίδη να αποκρούει και να παραχωρεί κόρνερ. Μάλιστα, ο φορ των Περιστεριωτών ήταν μέσα σε άλλη μια φάση στο 28', όμως ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού τον πρόλαβε στο γύρισμα του Επστάιν. Στη συνέχεια, μπερδεύτηκε με τον Κόρμπο και ο Μπρίτο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του.

«Στοπ» από Ράντμαν, Κυριακίδη

Ακολούθησαν άλλες τρεις καλές στιγμές, δυο για τους γηπεδούχους και μια για τους φιλοξενούμενους, με τους Ράντμαν και Κυριακίδη να πρωταγωνιστούν. Το σουτ του Ακόστα στο 36' σταμάτησε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, όπως και αυτό του Καγιεχόν στο 39'. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την τεράστια ευκαιρία του συλλόγου των δυτικών προαστίων. Ο Μπρίτο έβγαλε για τον Καραγκούνη, αυτός έδωσε με τη μια στον Επστάιν, ο οποίος απέφυγε τον Μουλόπουλο για να κάνει το σουτ, με τον Κυριακίδη να του λέει «όχι» και να παραχωρεί κόρνερ.

Λίγα πράγματα, ευκαιρία για Ατρόμητο στο τέλος

Η επανάληψη δεν επεφύλλασσε και πολλά πράγματα για όσους παρακολούθησαν τον αγώνα. Κακό παιχνίδι, δίχως ρυθμό και με τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Συγκεκριμένα, ήταν τρεις όλες κι όλες και τις είχε ο Ατρόμητος, παρά το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός προσπαθούσε στο μεγαλύτερο διάστημα να βγει μπροστά. Το σουτ του Μπρίτο στο 54' «έβγαλε» και πάλι ο Κυριακίδης, ενώ σε αυτό του Καραγκούνη στο 57' δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα και παραχώρησε κόρνερ.

Ακολούθησαν οι αλλαγές από τους δυο προπονητές και κάποια σκληρά μαρκαρίσμα για να χάσουν μεγάλη ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι με τη λήξη της αναμέτρησης. Στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάντζιος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Κυριακίδης απέκρουσε με τα πόδια πρό του Ναπολεόνι. Έτσι, οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Man of the match: Οι δυο τερματοφύλακες είναι οι βασικοί υπαίτιοι για το τελικό αποτέλεσμα στη Λιβαδειά. Μπορεί να έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, όμως στις όποιες φάσεις οι δυο κίπερ κατέβασαν ρολά, ειδικά ο Δημήτρης Κυριακίδης, που κράτησε σε αρκετές περιπτώσεις το μηδέν στην εστία του.

Αδύναμος κρίκος: Οι επιθετικές γραμμές των δυο ομάδων, που δεν μπόρεσαν να σημειώσουν ένα γκολ στο παιχνίδι.

Στο ύψος του: Καλό ματς από τον Καγιεχόν από πλευράς Λεβαδειακού και ο Μπρίτο από τη μεριά του Ατρομήτου. Στη συγκεκριμένη κατηγορία θα μπορούσε να μπει και ο Μάντζιος, όμως στο δεύτερο μέρος ήταν εξαφανισμένος και είχε μόνο μια ευκαιρία στο πρώτο.

Η γκάφα: Την έκαναν ο Κυριακίδης με τον Κόρμπο στο 28', όταν μπερδεύτηκαν, όμως αυτή δεν στοίχισε στον Λεβαδειακό, αφού ο Μπρίτο σούταρε άουτ.

Το στραγάλι: Καλή η διαιτησία από τον Γιάχο, ο οποίος δεν είχε δύσκολο έργο και που έδειξε όπου χρειάστηκε την κίτρινη κάρτα. Καλή δουλειά και από τους βοηθούς του.

Το ταμείο του Gazzetta: Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν ένα τέρμα, στο δεύτερο είχε τις όποιες ευκαιρίες ο Ατρόμητος, όμως το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ράντμαν και Κυριακίδης έβαλαν το... λιθαράκι τους σ' αυτό και οι Περιστεριώτες απέσπασαν την ισοπαλία από τον Λεβαδειακό.

Συνθέσεις ομάδων

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Γεωργίου, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Κόρμπος (88' Μαχαίρας), Ζησόπουλος, Καγιεχόν (70' Ροζέριο), Πόι, Ακόστα (77' Ρομέου), Βασιλείου.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Επστάιν (69' Ουντότζι), Δημούτσος, Μπρίτο (84' Πίτου Γκαρσία), Καραγκούνης (71' Ναπολεόνι), Μάντζιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα