Πανόπουλος όπως... Αμπράμοβιτς!

Gazzetta team
Πανόπουλος όπως... Αμπράμοβιτς!

bet365

Σε μία... ειδική λίστα με παράγοντες «κοψιάς» Αμπράμοβιτς εντάσσεται ο Χρήστος Πανόπουλος, από γνωστό αγγλικό περιοδικό, μαζί με επτά ακόμα προέδρους ευρωπαϊκών συλλόγων!

Ούτε και ο ίδιος δεν θα το πίστευε μάλλον ότι η χάρη του θα έφτανε ως το «Νησί». Κι όμως ο ιδιοκτήτης της Skoda είναι ο... Αμπράμοβιτς της Ξάνθης, σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό «Four Four Two», σε θέμα που φιλοξενείται στο τεύχος Φεβρουαρίου!

Συγκεκριμένα έγινε αφιέρωμα με τους πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες ομάδων, με τον ίδιο να είναι ένας από τους «εκλεκτούς» μαζί με επτά ακόμα, έχοντας δε και την ένδειξη του μπαλαντέρ. Σε πέντε κατηγορίες βαθμολογούνταν οι οχτώ πρόεδροι και συγκεκριμένα απρόβλεπτος, απότομος, επιθετικός, σεξουαλικός, εύγλωττος, με τον Χρίστο Πανόπουλο να έχει ωστόσο τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Όσο για τους υπόλοιπους είναι κάποιες από τις πλέον ξεχωριστές φυσιογνωμίες ιδιόρρυθμων προέδρων σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως ο Κονσταντέν της Σιόν, ο Μπεκάλι της Στέαουα Βουκουρεστίου, ο Μπερσλουσκόνι της Μίλαν και ο Ντε Λαουρέντις της Νάπολι. Σε ό,τι αφορά μάλιστα τον Πανόπουλο, σημειώνεται και η ατάκα του, όταν είχε αναλάβει την Ξάνθη ο Κωφίδης για: «συνεργασία μέχρι την αιωνιότητα»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα