Γκολ και θέαμα κρατούσαν «ομπρέλα»... (vid)

Gazzetta team
Γκολ και θέαμα κρατούσαν «ομπρέλα»... (vid)

bet365

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ήθελαν, αλλά δε μπορούσαν! Η βροχή και ο άθλιος αγωνιστικός χώρος έκαναν το ματς ανιαρό και το δίκαιο 0-0 θα ξεχαστεί γρήγορα...

Η ΑΕΚ μπήκε με ενθουσιασμό στον αγώνα και θα μπορούσε να έχει σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αλλά η μπάλα δεν κατάληξε στα δίχτυα στις κεφαλιές των Φέτση (λίγο άουτ στο 1') και Πετρόπουλου (δοκάρι στο 6'), με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται... Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα μετά το 10λεπτο και παίζοντας συνεχώς από αριστερά με τον Λίνο προκάλεσαν προβλήματα στους γηπεδούχους αλλά οι Λόρενς και Σαλπιγγίδης δεν τελείωσαν σωστά τις φάσεις.

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό και φαινόταν ότι θα δούμε καλό, για τα ελληνικά δεδομένα πάντα, ποδόσφαιρο αλλά ο καιρός είχε διαφορετική άποψη και... την επέβαλε! Η έντονη βροχόπτωση (κάποια στιγμή έπεφτε και χαλάζι...) έκανε σε χρόνο-ρεκόρ πολύ βαρύ τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και ειδικά τον άξονα του γηπέδου, όπου η μπάλα δεν μπορούσε να κυλήσει ομαλά... Το παιχνίδι, επομένως, πήγε στη δύναμη και στις βαθιές μπαλιές, με συνέπεια να μην υπάρχει κάτι άλλο αξιοσημείωτο για το πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά ως εκεί...

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Δώνης πέρασε στο ματς τον Κουμάλο αντί του Κάτσε που φλέρταρε με τη 2η κίτρινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο αλλά ό,τι κι αν έκαναν οι δύο προπονητές, ο καιρός δεν άλλαζε... Η βροχή δυνάμωσε στο ξεκίνημα και του δευτέρου ημιχρόνου, ο αγωνιστικός χώρος έγινε ακόμη πιο βαρύς και κάπως έτσι τα λεπτά περνούσαν χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο... Ο,τι αλλαγές κι αν έγιναν από τους δύο πάγκους (σ.σ. ο Δώνης αποβλήθηκε για διαμαρτυρία), έτσι όπως πήγαινε το ματς, γκολ δε θα μπορούσε να μπει παρά μόνο με μακρινό σουτ ή από στημένη φάση.

Τελικά δεν μπήκε και δε χρειάζονται περισσότερες λέξεις για ένα τραγικό δεύτερο ημίχρονο...

Man of the match: Οι δύο τερματοφύλακες, Κωνσταντόπουλος και Ιτάνζ, ήταν απολύτως σταθεροί όσες φορές χρειάστηκε να επέμβουν. Είτε σε σουτ είτε σε σέντρες.

Αδύναμος κρίκος: Σε ένα τέτοιο ματς, κάτω από συνεχή βροχή και με βαρύ αγωνιστικό χώρο, είναι μάλλον... άδικο να δείξεις κάποιον σαν «αδύναμο κρίκο». Ολοι έκαναν ό,τι μπορούσαν.

Στο ύψος του: Ο Λίνο ήταν αυτός που έφτιαξε τις όποιες καλές φάσεις είχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο καθώς δημιούργησε προβλήματα στην ΑΕΚ από την πλευρά του ενώ στο δεύτερο, που η ομάδα του έπαιζε από την άλλη πλευρά, βοήθησε αρκετά στον αμυντικό τομέα.

Η γκάφα: Γκάφα είναι το ότι το ΟΑΚΑ του Καλατράβα «διαλύεται» από τη βροχή τόσο γρήγορα...

Το στραγάλι: Θα μπορούσε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κάτσε στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να μην υποδειχθεί οφσάιντ ο Σαλπιγγίδης σε μία φάση. Δε διαμορφώθηκε αποτέλεσμα πάντως.

Το ταμείο του Gazzetta: Για την ΑΕΚ το αήττητο σερί συνεχίζεται και αυτό τονώνει κι άλλο την αυτοπεποίθηση των παικτών του Εβαλντ Λίνεν. Αν γινόταν γκολ μία από τις δύο μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα της αναμέτρησης θα μπορούσε να έρθει και η νίκη αλλά η αλήθεια είναι πως και η ισοπαλία ως θετικό αποτέλεσμα λογίζεται.

Για τον ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά, ο στόχος ήταν ξεκάθαρα η νίκη αλλά παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας ουσιαστικά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν κατάφερε να απειλήσει την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα