Καταρχήν συμφωνία με Σιμεόνε

Θάνος Σαρρής
Καταρχήν συμφωνία με Σιμεόνε

bet365

Ο Ντιέγο Σιμεόνε συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης και μένουν μόνο λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί το deal, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από Ισπανία.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού τεχνικού, η δουλειά του οποίου εκτιμάται από όλους, λήγει το καλοκαίρι και οι Ροχιμπλάνκος θέλουν να του το ανανεώσουν, θέλοντας να τελειώνουν με το συγκεκριμένο θέμα το πολύ μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου να δουλέψει αναπόσπαστος στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την As, ανάμεσα στις δύο πλευρές επετεύχθη αρχική συμφωνία όσον αφορά τη διάρκεια και τους όρους του συμβολαίου του και πλέον απομένουν οι λεπτομέρειες για να διευθετηθεί οριστικά το θέμα.

Η νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Βαγιαδολίδ προσφέρεται σε απόδοση 2.05 στην playbet

Ο Σιμεόνε, με τον οποίο στο τιμόνι της η Ατλέτικο κατέκτησε το Europa League και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ζητούσε διετές συμβόλαιο και εγγυήσεις ότι δεν θα αποδυναμωθεί η ομάδα και κατά τα φαινόμενα η «χρυσή τομή» έχει βρεθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα