«Ζοσέ ο διασκεδαστής!»

Γιώργος Καραμάνος
«Ζοσέ ο διασκεδαστής!»

bet365

Ο Αγγλος διαιτητής Γκρέιαμ Πολ περιγράφει τον χαρακτήρα του Μουρίνιο όπως τον βιώνουν οι συνάδελφοι του: «Αστείος, γραφικός, ξεχωριστός!»

Με αφορμή τον επαναληπτικό της Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ, η εφημερίδα «Daily Mail» δημοσίευσε ένα άρθρο του Γκρέιαμ Πολ. Ο διάσημος Αγγλος διαιτητής παρουσίασε ένα κείμενο για το ποια ήταν η σχέση του Ζοσέ Μουρίνιο με τους «άρχοντες» των αγώνων, δίνοντας δύο διαστάσεις, αποκαλώντας τον: «ο κύριος διασκεδαστής των διαιτητών!»

Ο Πολ ξεκίνησε την αφήγηση του με το ντεμπούτο του Πορτογάλου κόουτς κόντρα στη Γιουνάιτεντ το 2004. «Ως προπονητής της Τσέλσι με πλησίασε για να γνωριστούμε. Με αποκάλεσε κορυφαίο διαιτητή στην Ευρώπη. Μετά από εκείνη το ματς, με ρώτησε εάν ήταν όλα καλά και του είπα ότι για πλάκα ότι τα αποδυτήρια των διαιτητών ήθελαν ένα βαψιματάκι. Οταν επέστρεψα μετά από πέντε βδομάδες, το δωμάτιο είχε ακόμα δύο ντουζ, μία μεγάλη τηλεόραση και ήταν τέλεια βαμμένο.

Είχε όμως και ένα άλλο πρόσωπο, το οποίος εμφάνισε την επόμενη χρονιά. Μετά από μία ήττα από από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Τότε με κοίταξε πολύ θυμωμένος και μου είπε: “νόμιζα ότι ήσουν φίλος μου” Εκτοτε δεν μου μίλησε ξανά. Τι να πω. Γενικότερα όμως μου φαινόταν πάντα διασκεδαστικός και γραφικός, όπως και σε όλους τους συναδέλφους μου. Ο Μουρίνιο είναι μία ξεχωριστή περίπτωση είτε σε βλέπει φιλικά είτε γκρινιάζει!»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα