Με Πίνο, Ντιακιτέ η προπόνηση!

Με Πίνο, Ντιακιτέ η προπόνηση!

Gazzetta team
Με Πίνο, Ντιακιτέ η προπόνηση!

bet365

Οι ερυθρόλευκοι αφήνουν πίσω τον... εφιάλτη του Λεβάντε στρέφουν το βλέμμα στα Πηγάδια, με τους Πίνο, Ντιακιτέ να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση!

Πρόβα επαναληπτικού με τη Λεβάντε το κυριακάτικο ματς στα Πηγάδια και ο Μίτσελ ζήτησε από τους παίκτες του να στρέψουν το βλέμμα στην Ξάνθη. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως περιμένει να δει μια διαφορετική εικόνα, έτσι ώστε οι Πειραιώτες να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον επαναληπτικό! Η σημερινή προπόνηση είχε ευχάριστα μηνύματα, αφού οι Πίνο, Ντιακιτέ και Πάντελιτς προπονήθηκαν κανονικά θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Μίτσελ για το παιχνίδι της Κυριακής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, ελέγχου και εναλλαγής της μπάλας, αλλά και κατοχής και πίεσης προς τον αντίπαλο. Ο Μίτσελ προσάρμοσε ήδη την προπόνηση της ομάδας πάνω στο παιχνίδι της Ξάνθης, ζητώντας από τους παίκτες του συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία θέλει να δει να εφαρμόζονται. Παράλληλα, έκαναν και τελειώματα φάσεων, με εναλλαγές της μπάλας και γυρίσματα από τα άκρα προς τους παίκτες στην περιοχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα