Κόντε: «Πολύ δύσκολο με Ρόμα»

Κόντε: «Πολύ δύσκολο με Ρόμα»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Κόντε: «Πολύ δύσκολο με Ρόμα»

bet365

Η Γιουβέντους είναι το φαβορί κόντρα στους Τζιαλορόσι στο «Ολίμπικο» το βράδυ του Σαββάτου αλλά για να πάρει τη νίκη δε θα πρέπει, όπως τόνισε ο Αντόνιο Κόντε, να θεωρήσει τίποτα δεδομένο.

Ο ιταλικός Τύπος αποθεώνει καθημερινά τους Μπιανκονέρι λόγω της πορείας τους σε Campionato και Champions League αλλά ο Κόντε δε στέκεται σε αυτό αλλά στην κούραση που υπάρχει καθώς το ματς με τη Ρόμα θα είναι το τρίτο σε μια εβδομάδα.

Η νίκη της Γιουβέντους επί της Ρόμα πληρώνει 2.10 στην playbet

«Οι παίκτες γενικά είναι σε καλή κατάσταση αν και θα δω μήπως κάποιος χρειάζεται ξεκούραση. Το πλάνο, βασικά, είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί στη Ρώμη να είναι ουσιαστικά αυτή που είδαμε κόντρα σε Φιορεντίνα και Σέλτικ. Δεν κρύβω, όμως, ότι φοβάμαι την κούραση και γι' αυτό είπα την προηγούμενη εβδομάδα ότι αυτός ο αγώνας θα μπορούσε να οριστεί για βράδυ Κυριακής και όχι Σαββάτου», είπε ο τεχνικός των Τορινέζων, για να εστιάσει στη συνέχεια στον αντίπαλο: «Η Ρόμα έχει σπουδαίο ρόστερ και θα έχει και πολύ μεγάλο κίνητρο εναντίον μας. Τεχνικά είναι μια σπουδαία ομάδα. Αρχισαν τη σεζόν με στόχο τις πρώτες θέσεις αλλά τώρα τα πράγματα δεν πάνε καλά για αυτούς. Οπως και να έχει, αυτό θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι».

Από εκεί και πέρα, ο Κόντε παραδέχθηκε ότι «η ψυχολογία μας αυτή τη στιγμή είναι στα ύψη και μετά τον αγώνα με τη Σέλτικ μας αποθέωσαν όλοι αλλά αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε... Για την Ευρώπη αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε υπερήφανοι που προχωράμε σε αυτό το θεσμό και ξέρουμε, όπως έχουμε ξαναπεί, ότι είμαστε αουτσάιντερ και όχι φαβορί. Είμαστε ένα αουτσάιντερ που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους άλλους. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αλλά τώρα το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα που αποτελεί προτεραιότητα».

Οσο για τις επιλογές του για την 11άδα, ο προπονητής της Γιούβε τόνισε ότι «πάντα επιλέγω αυτούς που είναι στην καλύτερη κατάσταση και έχω την τύχη να βρίσκονται πέντε επιθετικοί στη διάθεση μου. Αυτή τη στιγμή, όμως, επιλέγω Βούτσινιτς και Μάτρι» ενώ για τον Τζιόρτζιο Κιελίνι είπε πως «ελπίζω ότι εντός των προσεχών ημερών θα προπονείται κανονικά και νομίζω πως θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με τη Σιένα».

Τέλος, στις θέσεις των τιμωρημένων Κλαούντιο Μαρκίζιο και Φεντερίκο Πελούζο αναμένεται να παίξουν, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Πολ Πογκμπά και Κουάντβο Ασαμόα αντίστοιχα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα