«Βασικός ο Οσβάλντο με Γιούβε»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
«Βασικός ο Οσβάλντο με Γιούβε»

bet365

Ο επιθετικός της Ρόμα είναι το πρόσωπο της εβδομάδας μετά το ματς με τη Σαμπντόρια αλλά ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι τον στηρίζει ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Γιουβέντους.

Ο Οσβάλντο, όπως και οι Φλορέντσι και Ντε Ρόσι, είναι κανονικά στην αποστολή των Τζιαλορόσι για την αναμέτρηση με τους Μπιανκονέρι στο «Ολίμπικο» και στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Αντρεατσόλι στήριξε τον διεθνή σέντερ φορ.

Η νίκη της Ρόμα επί της Γιουβέντους πληρώνει 3.30 στη novibet

«Αν είναι σε καλή κατάσταση, αν δεν υπάρχουν ενοχλήσεις δηλαδή, τότε θα είναι στην αρχική 11άδα. Δεν υπάρχει αμφισβολία για αυτό. Ηταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για τον ίδιο καθώς γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά ψέματα», είπε ο Αντρεατσόλι, που σε ερώτηση για το αν όντως θα παρατάξει τη Ρόμα με τρεις στην άμυνα και με τον Τότι στην κορυφή της επίθεσης, άφησε τα πάντα ανοιχτά: «Εχουμε πολλές τακτικές επιλογές, θα σκεφτώ τη δουλειά που κάναμε αυτή την εβδομάδα και θα αποφασίσω. Ο Φραντσέσκο έχει αποδείξει, πάντως, ότι μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε θέση».

Οπως κι αν παραταχθούν οι Ρωμαίοι, πάντως, ο στόχος θα είναι ο ίδιος, όπως είπε και ο προπονητής τους.

«Ο στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να νικήσουμε αύριο και μετά το ματς της επόμενης εβδομάδας. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, βέβαια, καθώς τα πράγματα είναι δύσκολα. Ξέρουμε ότι στις εξέδρες θα υπάρχει πάρα πολύς κόσμος, ξέρουμε ότι απέναντι μας θα έχουμε μια σπουδαία ομάδα, ξέρουμε ότι είναι μια ευκαιρία για εμάς και δε θα τη χάσουμε»!

Από εκεί και πέρα, ο Αντρεατσόλι αναφέρθηκε στη Γιουβέντους, για την οποία είπε πως «είναι μια πραγματικά δυνατή ομάδα, μια ομάδα που θαυμάζω πολύ και προετοιμάστηκα σαν... μανιακός για αυτή την αναμέτρηση. Δεν πιστεύω, πάντως, ότι η διαφορά μας με τη Γιουβέντους είναι αυτή που δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Ο Αντόνιο Κόντε κάνει σπουδαία δουλειά και τον συγχαίρω καθώς είναι πάντα ευχαρίστηση μου να βλέπω την ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο».

Τέλος, σχετικά με το αν η απουσία του τιμωρημένου Μαρκίζιο θα είναι πλεονέκτημα για τη Ρόμα, ο τεχνικός της είπε πως «πρόκειται για ένα χαφ-φαινόμενο και η απουσία του όντως μπορεί να είναι πολύ καλή για εμάς. Στη θέση του, όμως, θα μπει ο Πογκμπά που είναι παίκτης αξίας, αν και περισσότερα για αυτόν μπορεί να πει ο Κόντε».

 

SERIE A Τελευταία Νέα