Πλήγμα με Τσάμπι Αλόνσο

Πλήγμα με Τσάμπι Αλόνσο

Γιώργος Καραμάνος
Πλήγμα με Τσάμπι Αλόνσο

bet365

Ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής της Ρεάλ έχει σοβαρό πρόβλημα στους κοιλιακούς και κινδυνεύει να χάσει τα clasicos με τη Μπάρτσα και τον επαναληπτικό με τη Γιουνάιτεντ...

Εκτός αγώνων αλλά και προπονήσεων τίθεται μέχρι νεοτέρας ο Τσάμπι Αλόνσο. Το πιο πολύτιμο γρανάζι στη μεσαία γραμμή για τον Ζοσέ Μουρίνιο αποφασίστηκε να μπει για περίπου 10-15 μέρες στα πιτς εξαιτίας ενός σημαντικού προβλήματος στην κατάφυση των κοιλιακών, δηλαδή στο σημείο δίπλα στα γεννητικά όργανα όπου ενώνονται οι κοιλιακοί με τον λαγονοψοϊτη μυ του δεξιού ποδιού. Εκεί λοιπόν ο Ισπανός μέσος, ο οποίος παίζει ασταμάτητα, έχει από καιρό μία φλεγμονή και πλέον είναι πολύ πιθανή η σοβαρή θλάση που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για πολύ καιρό.

Σε απόδοση 1.727 στη vistabet η πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης εις βάρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάλιστα το θέμα είναι τόσο περίπλοκο που ίσως στο φινάλε της σεζόν να χρειαστεί ακόμα και νυστέρι, ώστε να διορθωθεί. Μέχρι τότε οι γιατροί της Ρεάλ συνέστησαν συντηρητική αγωγή με πολύ ξεκούραση και αντιφλεγμονώδη. Οπότε αυτό αγωνιστικά μεταφράζεται ότι θα απουσιάσει σίγουρα από την προσεχή αναμέτρηση με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και από την επόμενη (23/02) με τη Λα Κορούνια.

Ο στόχος είναι να μπορεί να βοηθήσει στα τρία κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν αυτά τα δύο ματς. Στις 26 Φεβρουαρίου είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου με τη Μπαρτσελόνα, στις 2 Μαρτίου το μεταξύ τους clasico στη Μαδρίτη και τρεις μέρες αργότερα ο επαναληπτικός με τη Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με το πρόβλημα που έχει ο Τσαμπι Αλόνσο, θεωρείται απίθανο να παίξει και στους τρεις αυτούς τόσο δύσκολους αγώνες. Θα πρέπει να επιλεγεί ένας ή το πολύ δύο, κάτι που αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τους Μερένγκες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα