«Τίποτα δεν πήγε καλά!» (vid)

«Τίποτα δεν πήγε καλά!» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
«Τίποτα δεν πήγε καλά!» (vid)

bet365

Ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι όλα πήγαν στραβά για τον Ολυμπιακό ενώ επισήμανε ότι η ομάδα του έχασε με τον τρόπο που φοβόταν.

Μίτσελ: «Σήμερα έγιναν πολλά πράγματα εναντίον μας ειδικά στο πρώτο μέρος. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο ματς. Με την πρώτη ευκαιρία η Λεβάντε μας έβαλε γκολ και μετά χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε και κύρια αιτία γι' αυτό ήταν πως όσο περνούσε ο χρόνος μας έβρισκε να έχουμε χάσει όλο και πιο πολύ την συγκέντρωσή μας.

Δεν καταλάβαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε να κάνουμε και η Λεβάντε μας κέρδισε με έναν τρόπο όπου φοβόμασταν ότι θα χάναμε στην Ισπανία. Όλα μας πήγαν στραβά. Τίποτα δεν πήγε καλά για εμάς στον συγκεκριμένο αγώνα. Το ματς με την Λεβάντε δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για εμάς. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας.

Όταν την χάνεις με την Λεβάντε τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα. Θα πρέπει όλο αυτό να το πάρουμε σαν εμπειρία για να μάθουμε για την συνέχεια. Προσωπικά έχω την υποχρέωση να πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Θεωρώ ότι το πρόβλημά μας ξεκίνησε πριν το 2ο γκολ. Υπήρχε μία αστάθεια γενικά από μέρους μας και αυτό το διαχειρίστηκε πολύ καλά η Λεβάντε.

Έχω άποψη για το πέναλτι και για τον διαιτητή και για το παιχνίδι της ομάδας μου. Μπορώ να εκφραστώ όμως μόνο για την εικόνα του Ολυμπιακού. Δεν ξέρω το τι θα ήταν χειρότερα για εμάς από το σημερινό 3-0. Θα μπορούσε να ήταν χειρότερα αλλά πόσο χειρότερα; Θα μπορούσαμε να παραπονεθούμε για πολλά πράγματα αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είχε κανένα αντίκρισμα και ουσία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα