Έριξε το βάρος στα τελειώματα

Απόστολος Παγώνης
Έριξε το βάρος στα τελειώματα

bet365

Ο Γιώργος Δώνης στη σημερινή προπόνηση έριξε το βάρος στα τελειώματα των φάσεων. Προληπτικά ο Λόρενς ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα, ωστόσο δεν τίθεται θέμα να μη δεν αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα -μετά την καθιερωμένη προθέρμανση- περιείχε ασκήσεις στα τελειώματα των φάσεων, άσκηση που έφερε μερικές πολύ εντυπωσιακές φάσεις, τόσο όσον αφορά το σκοράρισμα, αλλά σε μερικές περιπτώσεις όσον αφορά και τα…άουτ! Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις στην κατοχή και κυκλοφορίας της μπάλας με τις ομάδες να πρέπει να αλλάξουν περισσότερες από 10 μπαλιές υπό πίεση σε μικρό χώρο πριν τους επιτραπεί να αλλάξουν πλευρά παιχνιδιού. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό σε μικρό χώρο ανάμεσα σε τρεις ομάδες, τους “μπλέ” του Πάμπλο Γκαρσία, τους ” πορτοκαλί” του Κώστα Κατσουράνη και τους “μαύρους” του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Πολλά εντυπωσιακά γκολ και ανατροπές, έφεραν νικητές τους τελευταίους, σε μια άσκηση που ανέβασε το θερμόμετρο του ανταγωνισμού.

Εκτός αποστολής ο Φωτάκης

Ο Λίαμ Λόρενς προληπτικά δεν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα λόγω ελαφριάς ενόχλησης στο δάκτυλο του ποδιού του. Ο Στέλιος Κίτσιου έκανε το οριστικό τεστ πριν την ενσωμάτωσή του στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, σε ένα πρόγραμμα με δυνατή επιβάρυνση και ασκήσεις με μπάλα και ανταποκρίθηκε πλήρως. Ολίσε, Χακόμπο, Γεωργιάδης και Σταφυλίδης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Ο Φωτάκης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή του αγώνα. Ο Πάμπλο Γκαρσία πέρα από το ομαδικό πρόγραμμα ακολούθησε και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα