Δεν πήρε τις 300.000 η ΑΕΚ!

Δεν πήρε τις 300.000 η ΑΕΚ!

Gazzetta team
Δεν πήρε τις 300.000 η ΑΕΚ!

bet365

Η ταμειακή διευκόλυνση που ήταν έτοιμη να δεχτεί η ΑΕΚ δεν θα γίνει ποτέ. Και αυτό γιατί μετά από παρέμβαση του Αντώνη Ηλιόπουλου διεκόπη το Δ.Σ. επειδή δεν είχε προκυρηχθεί 48 ώρες νωρίτερα.

Η ταμειακή διευκόλυνση, που ήταν έτοιμη να γίνει στην Ένωση δεν πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Αντώνης Ηλιόπουλος έστελε επίσημο έγγραφο με το οποίο κατήγγειλε σαν άκυρο το ΔΣ επειδή τα μέλη δεν είχαν ειδοποιηθεί 48 ώρες πριν.

Ο εκπρόσωπος του δανειοδότη, που ήταν στα Σπάτα αποχώρησε κι έτσι η ταμειακή διευκόλυνση δεν έγινε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η ταμειακή διευκόλυνση δεν μπορεί να γίνει, και τώρα στην ΠΑΕ ψάχνουν ένα άλλο τρόπο ώστε να προχωρήσει το θέμα.

Από τις 300.000 ευρώ, τα μισά θα μοιράζονταν στους ποδοσφαιριστές, 50.000 θα πήγαιναν στην Ερασιτεχνική και το υπόλοιπο ποσό για άλλες ανάγκες της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα