Οι δοκιμές Δώνη

Απόστολος Παγώνης
Οι δοκιμές Δώνη

bet365

Ο Γιώργος Δώνης ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ έκανε διάφορες δοκιμές χωρίς όμως να καταλήξει σε ένα βασικό σχήμα. Ανεβάζει ρυθμούς ο Βούκιτς, ερωτηματικό ο Φωτάκης.

Αφιερωμένη σε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό ήταν η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές εκδοχές του σχήματος που προτίθεται να κατεβάσει εναντίον της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να καταστήσει σαφές που προσανατολίζεται να καταλήξει.

Προσπάθεια από Φωτάκη
Ο Γιώργος Φωτάκης εξακολουθεί να είναι ερωτηματικό όσον αφορά την ετοιμότητά του για τον αγώνα του Σαββάτου. Ο Καλαματιανός μέσος υπόκειται σε εντατικό πρόγραμμα θεραπειών στη μέση, ενώ σήμερα ακολούθησε και έξτρα ατομικό πρόγραμμα. Οι ενοχλήσεις παραμένουν, έστω κι αν η κατάστασή του έχει βελτιωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Λιγοστεύουν οι τραυματίες
Ενώ ο Πέλκας έχει ενσωματωθεί στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, ο Στέλιος Κίτσιου φαίνεται ότι θα ακολουθήσει σύντομα το ίδιο δρομολόγιο. Ο νεαρός μέσος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς και αναμένεται πολύ σύντομα να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα. Ο Ολίσε ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας μαζί με τον Χακόμπο, ενώ ο Κώστας Σταφυλίδης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο με ποδήλατό και βάρη, όσο του επιτρέπει ο γύψος στο χέρι. Ο Γιώργος Γεωργιάδης υποβάλλεται κυρίως σε θεραπεία, ενώ παράλληλα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο στο γήπεδο.

Το έξτρα πρόγραμμα του Βούκιτς
Παράλληλα με το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ο Βούκιτς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης προκειμένου να είναι το συντομότερο δυνατό έτοιμος να συμμετάσχει στους αγώνες. Καθημερινά έξτρα πρόγραμμα ακολουθούν και οι «βενιαμίν» της ομάδας, όπως για παράδειγμα σήμερα οι Πόποβιτς και Βασίλης Παπαδόπουλος που εξασκήθηκαν στα τελειώματα των φάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα