Μπάρτσα για Τζάκσον και Νταβίντ Λουίζ

Γιώργος Κοντογεώργης
Μπάρτσα για Τζάκσον και Νταβίντ Λουίζ

bet365

Τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει οι Μπλαουγκράνα και τα πρώτα ονόματα που παίζουν είναι αυτά του επιθετικού της Πόρτο και του αμυντικού της Τσέλσι.

Ο Αντονι Θουμπιθαρέτα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, για θεραπείες και οι δύο άνδρες έχουν ξεκινήσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Σε αυτά σημαντικό ρόλο παίζει ο Νταβίντ Λουίζ της Τσέλσι, αφού ο Βραζιλιάνος στόπερ αποτελεί τον Νο1 στόχο για να αποτελέσει την επόμενη μέρα στο κέντρο της άμυνας. Ο 25χρονος που αποκτήθηκε από την Μπενφίκα τον Ιανουάριο του 2011 αντί 25 εκατ. ευρώ, «έπιασε» αμέσως στην Αγγλία και λογικά η τιμή του θα είναι πολύ υψηλή, ενώ υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα οι Μπλε να μην θέλουν καν να τον πουλήσουν.

Οσον αφορά την γραμμή κρούσης, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Κολομβιανός φορ των Δράκων αποτελεί στόχο των Καταλανών για το καλοκαίρι μόνο στην περίπτωση που ο Νταβίδ Βίγια αποχωρήσει από το «Καμπ Νόου». Ο «ελ γκουάχε» έχει ακουστεί πολύ έντονα για μεταγραφή στην Αρσεναλ και όπως προκύπτει ο Μαρτίνες θεωρείται ο καταλληλότερος αντικαταστάτης. Ο 26χρονος ύψους 1.85 επιθετικός ήταν αυτός που κλήθηκε να καλύψει το κενό που άφησε ο συμπατριώτης του, Ρανταμέλ Φαλκάο στο «Ντραγκάο» και φέτος έχει ήδη πετύχει 18 γκολ σε 17 αγώνες! Οσον αφορά την τιμή του, η Πόρτο είναι γνωστή για το πόσο ακριβά πουλάει, οπότε ένα... 20ρικο πρέπει να θεωρείται τιμή εκκίνησης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα