Ανεβάζει στροφές ο Πρίττας

Νίκος Τσιώκος
Ανεβάζει στροφές ο Πρίττας

bet365

Ο Σάκης Πρίττας ανεβάζει στροφές, καθώς συμμετείχε στο πρώτο μέρος της σημερινής προπόνησης της Ξάνθης, ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι αυτής έδωσε το παρών και ο Κώστας Φλίσκας.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, έπειτα από το ρεπό που τους έδωσε χθες ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στο πρώτο μέρος της σημερινής έλαβε μέρος και ο Σάκης Πρίττας, ο οποίος ανεβάζει στροφές, ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι έβγαλε και ο Κώστας Φλίσκας.

Έτσι, αμφότεροι αναμένεται να βρεθούν σύντομα στη διάθεση του τεχνικού της Σκόντα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε τακτική στο οικογενειακό διπλό, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν και παίκτες από την ομάδα Νέων. Από εκεί και πέρα, ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τον Ολυμπιακό τους Δημήτρη Κομεσίδη και Ζερζ Ντιέ.

Ο πρώτος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή στο εν λόγω παιχνίδι. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον σκόρερ του ΟΑΚΑ, συμπλήρωσε εφτά κίτρινες και εκτός από την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» θα απουσιάσει και από αυτή της 24ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα