Mαρτίνεθ: Νίκη έστω με 1-0!

Mαρτίνεθ: Νίκη έστω με 1-0!

Δημήτρης Τομαράς
Mαρτίνεθ: Νίκη έστω με 1-0!

bet365

Το ζητούμενο για νίκη, έστω με 1-0, προέταξε ο τεχνικός της Λεβάντε, Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό. Τι είπε για το ματς ο Μάρτινς.

Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ: «Αρχικά γνωρίζω πολύ καλά τον Μίτσελ. Θα έχει πολύ δύσκολη δουλειά γιατί βρίσκεται στον Ολυμπιακό, που είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι όμως πολύ καλός προπονητής, δουλεύει πολύ καλά και εύχομαι ότι καλύτερο για εκείνον. Έχουμε πολύ καλή σχέση.

Είναι παράξενο. Όταν έφυγε από την Σεβίλλη μου είχε πει ότι θα τον αντιμετωπίσω ξανά και να που τώρα λίγο μετά γίνεται αυτό. Ο Μίτσελ έχει πολλές ποδοσφαιρικές ικανότητες και είναι ένας άνθρωπος που μαθαίνει διαρκώς πράγματα για το ποδόσφαιρο.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και εξαιτίας αυτής της παραμέτρου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια πως το ζευγάρι αυτό θα έχει δύο αγώνες. Σχετικά με εμάς θα βάλουμε τους καλύτερούς μας παίκτες, όμως λογικά θα υπάρξουν αλλαγές στο σχήμα μας για την αναμέτρηση με την ελληνική ομάδα.

Εγώ θέλω να κάνω όσο πιο δύσκολη γίνεται την ζωή του Ολυμπιακού. Ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Θα είναι δύσκολο ματς για εμάς. Οι αριθμοί μας μπορεί να είναι πιο καλοί αλλά τα ματς αυτά είναι περίπλοκα. Πρόκειται για μία ομάδα άκρως ιστορική που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο.

Και εμείς και αυτοί είμαστε επικεντρωμένοι στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι. Θέλουμε νίκη έστω και με ένα γκολ. Θέλουμε να διασκεδάσουμε το ματς και παράλληλα να κάνουμε καλή εμφάνιση. Υπάρχει βέβαια και η ρεβάνς.

Όσο για μένα και τις φήμες με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα να φύγω γιατί είχα συμβόλαιο με την Λεβάντε. Δεν μίλησα όμως με την διοίκηση της ομάδας αλλά με δημοσιογράφους. Ποτέ δεν συζήτησα με κανέναν από τον Ολυμπιακό και ποτέ δεν άκουσα κάτι ουσιαστικό για όσα είχαν διαρρεύσει για μένα».

Ομπαφέμι Μάρτινς: «Περιμένω ένα δύσκολο αγώνα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός έχει δυνατή και καλή ομάδα. Έχουμε όμως και εμείς εμπειρία και πάμε για να κερδίσουμε. Εγώ θα δώσω ότι καλύτερο για την ομάδα μου. Δίχως εμένα η Λεβάντε είχε περάσει και τώρα ελπίζω να προκριθούμε με εμένα παρόντα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα