Μπάρος φεύγει, Ντρογμπά παίζει

Γιώργος Καραμάνος
Μπάρος φεύγει, Ντρογμπά παίζει

bet365

Ο Μίλαν Μπάρος έλυσε το συμβόλαιο του με τη Γαλατάσαραϊ και αναζητεί ομάδα σε Ρωσία και Κατάρ, ενώ η UEFA επέτρεψε στον Ντιντιέ Ντρογμπά να αγωνιστεί κόντρα στη Σάλκε...

Κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο του Μίλαν Μπάρος με τη Γαλατάσαραϊ. Ο Τσέχος επιθετικός που βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 2008, είχε χάσει από πέρσι την θέση του στο βασικό σχήμα και μετά και την απόκτηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά, αποφάσισε να αναζητήσει αλλού επαγγελματική στέγη. Ο εκπρόσωπος του είπε ότι θα πάει στην Ρωσία, το Κατάρ ή θα επιστρέψει στην πρώτη ομάδα του, Μπάνικ Οστράβα.

Η πρόκριση της Γαλατάσαραϊ επί της Σάλκε προσφέρεται σε απόδοση 2.30 στη vistabet

Την ίδια στιγμή στη Γαλατά είχαν χαρές και πανηγύρια, καθώς η UEFA της επέτρεψε να χρησιμοποιήσει τον Ντρογμπά στις αναμετρήσεις με τη Σαχτάρ για τους 16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε μετά από απουσία έξι μηνών, θα δούμε ξανά τον Ιβοριανό φορ στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα