Ανανέωσε ο Κούρος μέχρι το 2016
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Παίκτης του Πανιωνίου θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2016 ο Αλέξανδρος Κούρος. Ο διεθνής με την Εθνική Νέων είχε συμφωνήσει σε όλα με τους «κυανέρυθρους» και την Τετάρτη βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Το συμβόλαιο του Κούρου με την ομάδα έληγε το καλοκαίρι του 2014, αλλά ο Πανιώνιος αποφάσισε να ανανεώσουν την συνεργασία τους μέχρι το 2016. Ο Κούρος είναι ο δεύτερος παίκτης που επέκτεινε το συμβόλαιό του, αφού είχε προηγηθεί ο Κούρντι.
Πλέον απομένει ο Μάρκος Ντούνης ο οποίος επίσης είναι σε συζητήσεις με την διοίκηση για νέο συμβόλαιο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
