«Τριάρα» σε Λεβαντόφσκι

Λευτέρης Ντανοβασίλης
«Τριάρα» σε Λεβαντόφσκι

bet365

Η γερμανική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι με το Αμβούργο (09/02). Θα ασκήσει έφεση η Ντόρτμουντ.

Ήταν το 31' της αναμέτρησης της Μπορούσια με τον Αμβούργο, το κλίμα ήταν ήδη στραβό για τους Βεστφαλούς, που ήδη βρίσκονταν 2-1 πίσω στο σκορ και έγινε ακόμη χειρότερο, όταν ο διαιτητής Γκρέφε έδειξε απευθείας κόκκινη στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για χτύπημα εκτός φάσης στον Φαν Ντερ Φάαρτ.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι θριάμβευσαν, φεύγοντας με νίκη 4-1 (η πιο βαριά εντός έδρας για την Ντόρτμουντ από το 2009, όταν η Μπάγερν είχε επιβληθεί 5-1) και η γερμανική ομοσπονδία ανακοίνωσε την απόφαση της πειθαρχικής της επιτροπής για την τιμωρία του Πολωνού. Αυτή είναι 3 αγωνιστικές, με τον Λεβαντόφσκι να χάνει τα παιχνίδι με Άιντραχτ (εντός), Γκλάντμπαχ (εκτός) και Ανόβερο (εντός). Η Ντόρτμουντ πήρε διορία να ασκήσει έφεση μέχρι αύριο (13/02) και θα το κάνει, χωρίς πολλές πιθανότητες μείωση της τιμής. Ευκαιρία για τον Κλοπ να δοκιμάσει την μετά-Λέβα εποχή...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα