Μπορεί να παίξει ο Κοντοές

Μπορεί να παίξει ο Κοντοές

Φώτης Καρακούσης
Μπορεί να παίξει ο Κοντοές

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη είναι και τυπικά είναι από σήμερα ο Γιάννης Κοντοές, καθώς το δελτίο του εγκρίθηκε από την ΕΠΟ. Ο παίκτης είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική λόγω καρτών και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό.

Η συμφωνία υπήρχε, οι υπογραφές είχαν πέσει, η ανακοίνωση είχε γίνει, ωστόσο ο Γιάννης Κοντοές δεν ήταν και τυπικά παίκτης του Αστέρα Τρίπολης μιας και εκκρεμούσε η τελεσίδικη απόφαση στην προσφυγή που είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής σε βάρος της ΑΕΚ.

Αυτή η λεπτομέρεια από σήμερα έπαψε να ισχύει, το δελτίο του εκδόθηκε κανονικά από την ΕΠΟ και ο παίκτης από σήμερα είναι και με τη βούλα Αρκάς. Ο Σάκης Τσιώλης θα μπορεί πλέον να τον υπολογίζει, αλλά όχι από το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια, μιας και ο Κοντοές είχε συμπληρώσει τέσσερις κάρτες όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, αλλά από αυτό με τον Λεβαδειακό στην Τρίπολη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα