Κοντά σε Iκάρντι η Ίντερ

Κοντά σε Iκάρντι η Ίντερ

Θοδωρής Βασίλης
Κοντά σε Iκάρντι η Ίντερ

bet365

Μία ανάσα από μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Ίντερ. Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, οι «νερατζούρι» συμφώνησαν με την Σαμπντόρια για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι έναντι του ποσού των 15 εκατ. ευρώ! Τετραετές συμβόλαιο ο 19χρονος. Άμεση η διάψευση από την «Ντόρια».

Ο Μάουρο Ικάρντι αποτελεί την αποκάλυψη στην φετινή Serie A. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει σημειώσει 8 γκολ μέχρι στιγμής με την φανέλα των «μπλουτσερκιάτι»-τα δύο μέσα στο Τορίνο επί της Γιουβέντους-με αποτέλεσμα όλες οι μεγάλες ομάδες της Ιταλίας να δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο η Ίντερ είναι αυτή που κερδίζει την υπογραφή του αφού η πρότασή της ύψους 15 εκατ. ευρώ αναμένεται να γίνει δεκτή με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες αποδοχές που θα ξεκινούν από το 1 εκατ. ευρώ τον πρώτο χρόνο και θα αυξάνονται σταδιακά ως το τέλος του συμβολαίου του.

Άμεση ήταν η διάψευση εκ μέρους του συλλόγου της Γένοβας στα δημοσιεύματα αυτά. Ο διευθυντής των «μπλουτσερκιάτι», Ρινάλντο Σαγκραμόλα, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. «Διαψεύδω τα δημοσιεύματα. Η Ίντερ μας έχει ενημερώσει ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μάλιστα, είμαστε εν αναμονής της απάντησής του για επέκταση του συμβολαίου του».

Ο Ικάρντι, ο οποίος αποτελεί το μήλο της έριδος για Αργεντινή και Ιταλία, είχε βρεθεί και στο στόχαστρο της Νάπολι τον Ιανουάριο, αλλά η πρόταση των «παρτενοπέι» ύψους 12 εκατ. ευρώ δεν είχε γίνει δεκτή.

 

SERIE A Τελευταία Νέα