«Χώρισαν» φιλικά με Μεϊτέ

«Χώρισαν» φιλικά με Μεϊτέ

Θάνος Σαρρής
«Χώρισαν» φιλικά με Μεϊτέ

bet365

Η περίπτωση του Αμπουλαϊγ Μεϊτέ δεν προχώρησε για τον Παναθηναϊκό λόγω θέματος υγείας, με την πλευρά του παίκτη και αυτή των «πρασίνων» να διαψεύδουν τα περί απειλών για προσφυγή.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός «κόπηκε» από τον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους της ομάδας να βγάζουν προς τα έξω ότι υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, αφού δεν ήθελαν να... διατυμπανίσουν το θέμα της Ηπατίτιδας. Θεωρούσαν ότι επειδή πρόκειται για ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο που αφορά θέμα υγείας, χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή τόνιζε ότι το θέμα της υγείας υπάρχει εκ γενετής και δεν τον έχει επηρεάσει σε όλη του την καριέρα, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να ρισκάρουν.

Από εκεί και πέρα, όπως προκύπτει και από τις δύο πλευρές, τόσο από αυτή του παίκτη όσο και αυτή του Παναθηναϊκού, ο «χωρισμός» ήταν φιλικός, χωρίς απειλές περί προσφυγής στη FIFA. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» διαμήνυσαν στον ποδοσφαιριστή ότι δεν θα προχωρήσει η συνεργασία τους και εκείνος αποχώρησε αναζητώντας τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα