«Δεν έχω δει ποτέ τέτοιον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Δεν έχω δει ποτέ τέτοιον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Σπύρος Βάλλας μίλησε για τα όπλα της Ξάνθης, για την παρουσία του Ντιέ, αλλά και στο επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος. Ο αρχηγός της «ακριτικής» ομάδας αναφέρθηκε και στην άσχημη εικόνα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπύρος Βάλλας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.:

Για τη φετινή πορεία της Skoda Ξάνθης στη Σούπερ Λίγκα: «Είχαμε αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της ομάδας μας. Έχουν συμβεί πολλά πράγματα από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα για να μιλήσουμε την πορεία μας. Μέσα από έναν συνδυασμό πραγμάτων καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ».

Για το δυνατό «όπλο» της ακριτικής ομάδας: «Για όλες τις ομάδες είναι πολύ σημαντικό να μην δέχονται γκολ. Από εκεί και πέρα, προχωράς με στόχο να πάρεις τουλάχιστον την ισοπαλία. Σε εμάς, όμως, είναι σημαντική η συνολική λειτουργία της ομάδας. Όλοι οι παίκτες είναι πειθαρχημένοι και έχουμε καταφέρει να έχουμε μία πειθαρχημένη μεσαία γραμμή».

Για την παρουσία του Σερζ Ντιέ στην ομάδα: «Η καλή λειτουργία των χαφ οφείλεται και σε εκείνον. Μπορεί να είναι 36 ετών, όμως αγωνίζεται και νιώθει σαν πιτσιρικάς. Δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής και βοηθάει όλα τα παιδιά με την εμπειρία του»

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε ζήσει πρωταθλήματα, τα οποία ήταν πολύ ανταγωνιστικά και υπήρχαν πολύ καλοί παίκτες. Δεν έχω δει ποτέ τον Παναθηναϊκό να έχει τέτοια εικόνα και να υπάρχει τόσος λίγος κόσμος στο γήπεδό του. Αυτό δείχνει ότι το πρωτάθλημα είναι φτωχότερο ποιοτικά και αυτό επηρεάζεται από τη γενική εικόνα της Ελλάδας. Όπως όλα τα θέματα στη χώρα είναι σε πτώση, έτσι και το πρωτάθλημα δεν έχει ανοδική τάση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα