Δυο βδομάδες έξω ο Περόνε

Νίκος Τσιώκος
Δυο βδομάδες έξω ο Περόνε

bet365

Θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο υπέστη ο Εμάνουελ Περόνε και θα μείνει εκτός δράσης για δυο-τρεις εβδομάδες εκτίοντας παράλληλα και την ποινή του λόγω καρτών.

Τραυματισμό αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Εμάνουελ Περόνε. Ο Αργεντινός υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποία έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 μέρες και παράλληλα θα δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στα επόμενα ματς με τη Βέροια και τον Λεβαδειακό, καθώς έχει συμπληρώσει εφτά κίτρινες κάρτες. Τέλος, εκτός θα μείνει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που έχει διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα