«Ο Ολυμπιακός μπορεί την πρόκριση»

«Ο Ολυμπιακός μπορεί την πρόκριση»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Ολυμπιακός μπορεί την πρόκριση»

bet365

Ο Μιχάλης Φράγκος της ισπανικής Νιχάρ εκτιμά στο gazzetta.gr ότι ο Ολυμπιακός έχει τα φόντα να αποκλείσει την Λεβάντε και να περάσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός που παίζει στην Γ' κατηγορίας της Ισπανίας, έχοντας βάλει ήδη δύο γκολ με τη Νιχάρ μίλησε αρχικά για την παρουσία του στο εν λόγω πρωτάθλημα. «Σίγουρα το εξωτερικό είναι η χαρά κάθε παίκτη, που έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Ειδικά εδώ στην Ισπανία που το ποδόσφαιρο είναι πιο ανεπτυγμένο από άλλες χώρες. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στη Νιχάρ.

Θα προσπαθήσω να κάνω ότι έκανα και στην Ελλάδα. Δηλαδή να δίνω τον πιο καλό εαυτό μου και πάντα για την ομάδα όπου αγωνίζομαι κάθε φορά», υπογράμμισε σχετικά στο gazzetta.gr ο Φράγκος. Για τις εμφανίσεις του και τα δύο τέρματα που σημείωσε με τη Νιχάρ ανέφερε: «Νιώθω ευτυχής και ικανοποιημένος γιατί μπόρεσα να υλοποιήσω το όνειρο που έχει κάθε νέος παίκτης. Το ντεμπούτο μου ήταν πολύ καλό.

Για κάθε ποδοσφαιριστή και ιδιαίτερα επιθετικό είναι μεγάλη χαρά όταν μπαίνει στο παιχνίδι και σκοράρει. Μακάρι η συνέχειά μου να είναι η ανάλογη. Οι στόχοι μου πάντα θα παραμένουν υψηλοί. Εξάλλου στα όνειρα του καθενός κανείς δεν μπορεί να βάλει στοπ. Θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Έκανα ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, καθώς από την Ελλάδα είμαι πλέον στην Ισπανία.

Όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και μοναδικός στόχος είναι να φτάσω όσο ψηλότερα μπορώ». Μετά από την ποδοσφαιρική πορεία του Φράγκου την... σκυτάλη παίρνει ο Ολυμπιακός και τα παιχνίδια με την Λεβάντε για την διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ. «Σίγουρα ο κόσμος στην Ισπανία ασχολείται πολύ με το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Μπορεί να πετύχει την πρόκριση στους αγώνες με την Λεβάντε. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά τη νοοτροπία και στο στιλ του ισπανικού πρωταθλήματος. Επίσης μεγάλο ρόλο θα παίξει και η παρουσία του νέου προπονητή που είναι από την Ισπανία. Ξέρει πολύ καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει πολύ διαβασμένος έτσι ώστε να διεκδικήσει το ματς».

Από εκεί και μετά για το ματς της Πέμπτης με τους πρωταθλητές Ελλάδας υποστήριξε ότι «πιστεύω ότι μπορεί να το πάρει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός γιατί είναι μεγάλη ομάδα και έχει παίκτες ικανούς για τέτοιους αγώνες. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και μακάρι να νικήσει για να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα